31-річна жінка потрапила у Книгу рекордів Гіннеса через найбільший у світі рот

31-річна жінка стала володаркою  рекорду з найбільшого у світі роту. Зареєструвати рекорд її спонукали підписники в TikTok — а їх аж 1,7 мільйона людей, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Жителька американського штату Коннектикут Саманта Рамсделл  – мрія кожного стоматолога.  З ротом більшим за життя, який розтягується на величезні 6,52 см, вона офіційно стала власницею найбільшої у світі ротової порожнини.

Про це повідомила Книга рекордів Гіннеса.

Жінка дуже стильна, має чудове почуття гумору і переконує, що коли її  підписники побачили в одному з відео, як вона розтягує рот, запропонували звернутися до Книги рекордів.

Хоча багато користувачів Інтернету були впевнені, що запис змонтовано, існував лише один спосіб офіційно перевірити це – справді заявити про рекорд.

Отже, офіційний суддя Книги рекордів Гіннеса зустрівся з жінкою у стоматологічному кабінеті, щоб оцінити, чи може вона здобути титул найбільш «ротатої жінки» світу.

Після всіх вимірів суддя Спенсер Каммарано підтвердив рекорд. 

Із самого дитинства Сем завжди знала, що у неї великий рот – її гігантську посмішку добре видно на всіх її дитячих фотографіях! 

Оскільки в родині ніхто не мав такого великого рота, як її, зрештою це стало характерною особливістю того, ким вона була. 

Потім Саманта почала підростати і над нею часто знущалися в школі, її висміювали інші діти, називаючи «великою пащекою». 

Але з часом вона усвідомила, що рот – це частинка її тіла, яку треба любити і приймати. Тож зараз Сем  сподівається, що зможе надихнути інших, тих, хто відрізняється від більшості.

«Хочу порадити тим, хто має якусь особливу частину тіла чи щось дійсно унікальне, не комплексувати цим. Зробіть це своєю гордістю, своїм найбільшим надбанням. Це – ваша  суперсила, це те, що робить вас особливими і відмінними», – запевнила вона.

Тож наскільки насправді великим є рот Сем?

Що ж, ми порівняли деякі повсякденні предмети з її величезним ротом і виявили, що в нього може поміститися ціле зелене яблуко, велика картоплина і вона може повністю перекусити чотири окремих чизбургери.

Обліковий запис на «TikTok» Сманата завела під час карантину. Їй було сумно, не було чим зайнятись і вона вирішила це зробити, як засіб для пошуку творчого потенціалу. 

«Спочатку мені було трохи ніяково… я дуусмала, що занадто стара для TikTokу? Але це було єдине, що я могла робити, не виходячи з дому. Тому я почала записувати і виставляти все – як співаю,   як займаюся різними комедійними речами, як роблю шалені вирази обличчя. Деколи діти дивувалися і запитували: «Що трапилося з вашим обличчям?!» 

Спочатку Сем намагалася знайти свій стиль, думала над тим, що виставляти, але коли вона відкрила свій великий рот, її відео почали різко набирати кількість переглядів. Тепер вона  має 1,7 мільйона підписників!

«Мої уста виділили мене з інших мільйонів коміків, співаків та всіх інших творців. Я ніколи не думала, що мій рот стане таким відомим, але це неймовірно приємно. Це дійсно круто», – каже жінка.

Вона мріє створити  власне шоу та використовувати свій гумор, дотепність та спів як частину своєї повсякденності. 

«Ви знаєте, що отримавши титул рекорду Гіннеса, я нарешті зможу показати деяким хуліганам або людям, які сумнівалися в мені або мучили мене, що у мене не просто великий рот, а найбільший у світі», – гордо каже Саманта • Більше унікальних історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост