Лабрадор став мамою для сімох осиротілих кошенят

Домашня собака усиновила покинутих на вулиці тваринок.

Лабрадор став мамою для сімох осиротілих кошенят. Домашня собака усиновила покинутих на вулиці тваринок, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Берті — собака породи лабрадор. Їй всього рік, але вона вже продемонструвала свій чудовий характер всьому світу, інформує Ukr.Media.

Берті стала відома в соцмережах після того, як господарі розповіли її історію.

Берті раніше жила в благодійній організації з порятунку тварин в місті Баттерсі. Потім її до себе забрала старша медсестра ветеринарної клініки міста Рейчел.

Одного разу в клініку, де працювала Рейчел, перехожий приніс кошенят. Він знайшов їх на вулиці. Бідолахи були малі і не вижили б самостійно без допомоги. Без мами, захисту і їжі їм було важко, їм же виповнилося всього близько 2 тижнів від роду, проте вони вже встигли осиротіти. Рейчел забрала крихіток додому, щоб виходити їх, на допомогу господині прийшла Берті. Як тільки в будинку з’явилися нужденні тварини, собака відразу взяла опіку над ними, замінивши маму.

“Вона була дуже терплячою, оточила турботою і увагою кошенят. Я пишаюся, що моя собака така небайдужа і добра. Через деякий час котенята, які підросли і зміцніли, вирушили по домівках, але Берті назавжди залишиться їх прийомною матусею!” — поділилася господиня  • Більше цікавих новин читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост