Гороскоп на тиждень. 30 серпня – 5 вересня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Овни дуже активний знак, вони не можуть довго перебувати на одному місці, й постійно вимагають змін. Зараз вам варто влаштувати активний відпочинок на природі. Пограйте з друзями або дітьми в м’яч, фрісбі – і ви зарядитесь енергією для нових досягнень. Позитивні результати побачите вже до кінця року. Цього тижня вміння стояти на своєму стане вашою перевагою. Не відмовляйтеся від своїх мрій, навіть якщо на шляху буде багато перешкод, і вже до кінця тижня ви побачите результати своїх зусиль!

ТЕЛЕЦЬ

Спокійні Тельці не люблять гучних вечірок та активного відпочинку. Це забирає в них багато енергії. Вони відпочивають, коли роблять щось своїми руками: шиють, малюють, ремонтують. Зараз вам потрібно зайнятися тим, що ви вмієте: зробити хенд-мейд прикрасу, намалювати картину, вишити або просто прикрасити стіну в кімнаті сімейними фото. Цей заряд творчості допоможе вам досягти поставлених цілей та реалізувати нові проекти найближчим часом. Найближчий тиждень пройде в хорошому й активному спілкуванні. Це будуть сусіди, друзі, та нові знайомі. У вас буде шанс налагодити відносини з тими, з ким ви давно посварені. Однак стежте за здоров’ям, не перепрацьовуйтесь.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам щоб досягти внутрішньої гармонії та наповнитися ресурсами для реалізації планів на осінь і далі, корисно усамітнитися в парку або в лісі. Неспішна прогулянка між дерев в сонячний серпневий день не тільки приведе ваші думки та почуття до ладу, а й наповнить енергією, щоб втілити все задумане в цьому році! Цього тижня Близнюки постануть перед серйозним вибором, від якого буде залежати крок у майбутнє. Не потрібно приймати поспішних рішень, і як слід все обдумати. Якщо ви будете сумніватися, яке рішення прийняти, то порадьтеся зі своїми близькими й рідними.

РАК

Раки спокійні й малорухливі, вони люблять пасивний відпочинок – полежати на дивані, почитати, подивитися телевізор. Щоб зарядитися енергією, вам слід прочитати нову книгу, про яку ви так довго мріяли, але через брак часу відкладали цей момент. Задоволення, отримане від книги, дасть вам енергію на реалізацію ваших ідей! Цього тижня не варто довіряти тим, хто з власної ініціативи вирішить допомогти вам у ваших справах. Чужі поради не завжди бувають правильними, а, значить, доведеться щось переробляти або зовсім відмовлятися від ваших задумів.

ЛЕВ

Лев – це носій вогняного знаку, вогонь в його душі горить яскраво, даючи тепло всім навколо. Тому для заряду енергією йому потрібне потужне джерело – знайти його ви можете на концертах і фестивалях.  Левам цього тижня варто бути обережними з новими людьми й знайомствами – перше враження про людину не завжди буває вірне. Цей тиждень дуже сприятливий для фінансових угод!

ДІВА

Діви дуже люблять мистецтво. У поїздках в інші міста вони завжди прагнуть відвідати всі пам’ятки архітектури та галереї. Навіть якщо ви нікуди не їдете цього місяця – обов’язково сходіть на виставку картин, скульптур або фотографій, які проходять у вашому місті чи селі. Мистецтво зарядить вас енергією на подальшу плідну роботу, й ви зможете реалізувати все, про що мрієте. Цього тижня вас будуть переповнювати негативні емоції до людей, які вас оточують. Навчіться виробляти в собі стриманість і підбирати потрібні слова. Саме ця якість приведе вас в кінці тижня до успіху в особистому житті.

ТЕРЕЗИ

Терези – естети. Представники цього знаку дуже люблять красиві речі. Саме вони заряджають їх енергією на нові звершення! Зараз вам варто зайнятися шопінгом! Похід по магазинах і покупка нових речей, чи то сукня, чи нова ваза або невелика дрібничка не просто принесуть вам задоволення, але й наповнять натхненням для успішних починань в майбутньому. У Терезів на цьому тижні буде багато повсякденних турбот і клопоту. Щоб встигнути впоратися з усіма справами, вам потрібно скласти список справ, розставивши пункти в порядку пріоритету. І обов’язково приділіть час рідним, інакше конфліктів не уникнути.

СКОРПІОН

Скорпіони мають активну життєву позицію, тому «ледачий» відпочинок не для них. Їм завжди потрібно бути в русі, відчувати силу вітру та йти йому наперекір. Зараз енергією для нових звершень вас наповнить їзда на велосипеді або на роликах. Уже на початку тижня велика ймовірність збільшення вашого фінансового стану, але витрачати гроші зірки радять дуже економно, оскільки попереду вас чекають непередбачені витрати.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці люблять піклуватися про інших. Саме представники цього знаку найчастіше підбирають на вулиці бездомних кошенят, працюють волонтерами в лікарнях. Енергією на нові звершення вас зарядить турбота про якусь тварину. Це може бути ваш домашній вихованець або бездомна собака, з якою ви поділитеся своїм обідом. Якщо у вашому місті є зоопарк – обов’язково відвідайте його та подаруйте турботу тваринам, що там живуть. Це допоможе вам повністю перезавантажити свої думки й налаштуватися на нові звершення після літніх канікул.

КОЗЕРІГ

Спокійні за характером Козероги не люблять метушні й місця великих скупчень людей. Енергію їм дає земля. Тому найкращим відпочинком для вас буде догляд за рослинами: на городі, на клумбі або за квіткою, який росте у вас в горщику на підвіконні. Такий відпочинок зарядить вас на успіх у всіх починаннях. Цей тиждень вам краще провести в компанії людей, які поділяють Ваші цінності та ідеали. Спілкування з ними буде додасть Вам радості й відволіче від турбот. На вихідних добре відіспіться та відновіть сили.

ВОДОЛІЙ

Серед Водоліїв гурмани зустрічаються найчастіше. Задоволення їм доставляють вишукані поєднання смаків і незвичайні страви. Ви відпочинете й зарядитесь енергією під час приготування страви за новими для вас рецептами. Якщо ж ви не любите куховарити, замовте незвичайну для вас страву в найближчій кав’ярні. Їжте поволі, насолоджуючись кожним шматочком – і ви отримаєте заряд на успішну реалізацію своїх планів! Для Водоліїв тиждень розпочнеться з невеликого затишшя. Це час вкрай сприятливий для планування свого майбутнього. Але до кінця тижня спалахне пристрасть у відносинах з партнером. Не стримуйтеся! Віддайте любові – це призведе до довгоочікуваних змін в особистому житті.

РИБИ

Стихія, яка наповнює Риб енергією – це, звичайно ж, вода. Саме зараз зберіть своїх друзів і близьких та вирушайте на найближче озеро або річку. Енергія води наситить вас силами для реалізації всього задуманого вже до кінця цього року! На початку тижня Рибам захочеться яскравих вражень. Представники цього знаку будуть шукати нові знайомства. Але крім короткочасного спалаху емоцій такі знайомства більше ні до чого не приведуть. Найкраще пртвести цей тиждень в турботах про сім’ю • Повний гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост