Представники Американської команди Елементу Цивільної Військової Підтримки України (CMSE Ukraine) знайомилися з роботою ужгородських рятувальників

Впродовж тижня в Ужгороді з робочим візитом перебували представники Американської команди Елементу Цивільної Військової Підтримки України (CMSE Ukraine), діяльність якого спрямована на підтримку безпеки цивільного населення  України та для підвищення готовності цивільних осіб в Україні реагувати належним чином у разі надзвичайних ситуацій та катастроф.

Сьогодні, 28 серпня, іноземні гості  відвідали 1-й Державний пожежно-рятувальний загін  м. Ужгород та групу водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області. Основна мета зустрічі полягала в ознайомленні з діяльністю підрозділів оперативно-рятувальної служби та обговоренню загальних інтересів у сфері безпеки населення.

Під час зустрічі делегація з СЩА оглянула техніку, пожежно-технічне обладнання та спорядження місцевих рятувальників.  Гостям було цікаво дізнатися як рятувальники борються зі стихією та ліквідовують наслідки надзвичайних подій природного та техногенного характеру, а також ознайомитися із проблемами, які стосуються оновлення обладнання та закупівлі нової техніки.

Також учасники зустрічі детально обговорили можливості подальшої співпраці між CMSE Ukraine  та підрозділами оперативно-рятувальної служби області.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

ЗакарпатПост