Вбивали, пили людську кров і їли тіла: пара сатаністів зізналася у ритуальних убивствах

Пара сатаністів з Москви розповіла слідчим про цілу серію ритуальних убивств, скоєних ними в лісах Ленінградської області і Карелії, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Жертв запрошували у похід

Обох підозрюваних – Андрія Трегубенко і Ольгу Большакову затримали за наркотики, але згодом вони зізналися у двох вбивствах, розчленуванні і канібалізмі. Про це повідомляє телеграм-канал Mash на Мойці.

Повідомляється, що обидва убитих – хлопець і дівчина – зникли безвісти ще в 2016 році. Вони нібито були добре знайомі з підозрюваними і теж захоплювалися езотерикою. Тому поїхали з ними в ліс для здійснення обряду.

За даними журналістів, їх тіла були виявлені в Ленобласті під Приозерському і в Карелії.

“Обидва вважалися зниклими без вести з 2016 року — для батьків, поліції, волонтерів. Але не для клубу сатаністів — там все знали і навіть обговорювали деталі”, — йдеться в повідомленні.

Самі ж сатаністи розповіли, як вибирали жертв і намагалися сподобатися. Потім запрошували в похід і вбивали для ритуалу. Вони зливали кров убитих і їли плоть.

Слідчі вважають, що жертв сатаністів може бути більше.

Вбивали на славу Сатани

Повідомляється, що першою жертвою пари став молодий петербуржець на ім’я Платон Степанов, якого вони заманили в похід. У колах окультистів хлопця називали Вільгельмом Торквемадою.

13 серпня 2016- го він вийшов зі своєї квартири в Купчино і пропав. Рідні знали, що хлопець планував похід з московськими друзями. Платон доїхав до Приозерска, відправив повідомлення і більше на зв’язок не виходив.

Також від рук чоловіка і дружини, як повідомляється, загинула дівчина з Москви, поїхала з ними в Карелію. За даними Telegram-каналу, вона познайомилася з чоловіком на зустрічі окультного клубу, закохалася з першого погляду і присягнулася вбити з ним людини на славу Сатани – в карельському лісі в 2016-м. Однак на березі озера дівчину саму вбили, а тіло закопали там же.

За даними ЗМІ, поліцйія затримала ще десять членів угруповання. Кілька людей згодом відпустили.

Мати однієї із вбитих розповіла про захоплення доньки

Напередодні зникнення Вікторія Зайцева сказала батькам, що їде в похід в Карелію.

Її мати розповіла про характер і захоплення дочки. За словами жінки, дівчина була нетовариською і цікавилася окультної літературою.

Вікторія була замкнутою – почасти тому, що мала проблеми зі здоров’ям. Це вилилося в те, що дівчина більшу частину часу проводила вдома.

– Вона постійно була вдома. У неї були подруги в школі, але небагато. Вона захоплювалася літературою, англійською мовою. Коли вона стала дорослою, вона стала захоплюватися окультними книгами, – запевнила жінка.

Вона додала, що неодноразово вела з дочкою розмови на тему її захоплень. Переконати її було неможливо.

Мати Вікторії згадала, що перед зникненням дівчина заявила батькам, що їде в похід в Карелію на десять днів. Цей факт став важливою зачіпкою в розробці пари сатаністів з Москви.

У свою чергу сестра  Андрія Трегубенко заявила, що чоловіка втягнула в сатанинський культ його цивільна дружина Ольга. Вона додала, що Большакова – наркоманка зі стажем. За словами сестри, Андрій хотів взяти на себе провину за скоєне, поки не дізнався про свідчення Ольги на допитах: мовляв, він бив її і змушував вживати наркотики.

Відомо, що у пари є двоє дітей. Вони поки знаходяться у тітки, яка оформила опікунство над ними • Більше цікавих новин читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост