Дівчинка на узбіччі дороги знайшла крихітку-єнота. Жоден центр реабілітації диких тварин не зміг прийняти малюка

Крихті-єноту на прізвисько Маленькі ручки було всього кілька тижнів від роду, коли на узбіччі дороги його знайшла Ніккі Робінсон. Жоден центр реабілітації диких тварин не зміг прийняти малюка, і Ніккі забрала його додому, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

“Коли я запитала, що мені робити з осиротілим єнотом, вони сказали: “залиште його в спокої і дозвольте природі зробити свою справу або віднесіть його до ветеринара, щоб приспати”. Ці слова розбили мені серце. Я не могла допустити нічого подібного!”, — сказала Ніккі, інформує Ukr.Media.

Оскільки Ніккі цілими днями працювала, її мама Лінда дбала про єнота і годувала його з пляшечки п’ять разів на день, немов власну дитину.

“Перший раз, коли мама почала годувати єнота з пляшечки, він подивився на неї, і вона просто розтанула”, — згадує Ніккі.

Лінда і Литл Хендс дуже зблизилися, і жінці було важко розлучатися зі своїм улюбленцем, коли він зміцнів, і прийшла пора повернути його назад в дику природу. На щастя, розлука була короткою, тому що незабаром єнот прийшов в гості до своєї двоногої мами.

“У моєї мами є гойдалка на ганку, на якій вона часто сидить, і коли Литл Хендс повернувся, він підійшов до гойдалки, сів поруч з нею і попросив, щоб вона його погладила. Він вдосталь наобнімався з нею, потім трохи перекусив і пішов”, — розповіла Ніккі.

Вже три роки єнот самостійно живе в дикій природі, але кожен день приходить в будинок, де він виріс, щоб обійнятися з Ліндою. Відтоді, як Литл Хендс покинув будинок, жінка врятувала ще кількох осиротілих єнотів, які теж час від часу приходять до неї в гості.

“Кожен день вона сидить на вулиці і чекає, що хтось із них відвідає її. Вона дуже їх любить, а вони люблять її, зовсім як свою маму”, — сказала Ніккі. Завдяки турботі і любові Лінди маленькі єноти можуть жити своїм життям в дикій природі, але, як і її людські діти, вони знають, що завжди можуть прийти додому до мами за смаколиками і обнімашками • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост