Батьки прикували ланцюгом до батареї та знущалися: патрульний розповів про порятунок 7-річної дитини

Вітчиму дитини загрожує до п’яти років в’язниці.

З 7-річного хлопчика, якого прикували до батареї, постійно знущалися батьки. Навіть поліцейські здивувалися, побачивши, що хлопчика посадили на ланцюг, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«У своїй роботі ми щодня зіштовхуємось з різними викликами. Але повідомлення, що надійшло сьогодні від 7-річної дитини, збентежило навіть нас, – зазначив він. –

«Мати з вітчимом прив’язали мене, закрили в будинку та пішли з дому», — плачучи повідомив поліцейським Кривого Рогу хлопчик.

Інспектори Дмитро Денисов та Олег Ковбаса негайно прибули на вулицю Вітчизни, а зайшовши у двір, одразу почули дитячий плач. У вікні ж патрульні побачили жахливу картину: хлопчик сидів на ліжку, прикутий ланцюгом до батареї.

Інспектори вже були готові силою зайти до приміщення, проте із сусіднього подвір’я до поліцейських вийшла бабуся дитини та допомогла зайти до приміщення.

Хлопчика одразу звільнили. А також дитина розповіла, що постійно потерпає від домашнього насилля, її б’ють і принижують, тому жити вдома вона не хоче.

Батьки ж хлопчика, яким зателефонували патрульні, пояснили, що дитина постійно тікає з дому, тому вони вирішили пристебнути його та пішли на роботу.

Наразі життю чи здоров’ю хлопчика нічого не загрожує.

Його подальшу долю вирішать відповідні служби, які викликали на місце події інспектори. Щодо батьків – на місце було викликано слідчо-оперативну групу для документування подій і надання подальшої кримінально-правової кваліфікації». Подія трапилася у Кривому Розі. Також поліціант наголосив, що про домашнє насилля не можна мовчати. Діти не повинні жити та виховуватися в умовах насильства в родині. Те, що відбувається за зачиненими дверима, може бути справою кожного. Тож, якщо ви стали свідком будь-якого насильства, не мовчіть, звертайтеся до правоохоронців • Більше цікавих новин читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост