14-річного підлітка убила 15-річна дівчина, порізане тіло знайшли у закинутій будівлі

14-річний підліток зустрічався з 15-річною дівчиною у закинутій будівлі, де згодом і знайшли його понівечене тіло, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Неподалік села Сингаїв Житомирської області знайшли мертвим 14-річного місцевого жителя. Тіло підлітка виявили у закинутій будівлі під завалами цегли. У вбивстві хлопчика запідозрили його знайому, 15-річну жительку села Шатрища.

Про це повідомила поліція Житомирської області.

Про зникнення дитини правоохоронців повідомила мати хлопчика близько 7 ранку 13 липня. Вона розповіла, що напередодні увечері її син пішов з дому і не повернувся.

“На місце події, до обійстя родини, виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели огляд домоволодіння та особистих речей підлітка і розпочали встановлювати місця перебування хлопця”, – розповідають у поліції.

Правоохоронці і кінологи обійшли та оглянули навколишню територію. Неподалік у закинутій будівлі під завалами цегли вони і виявили тіло дитини.

Під час огляду місця події та тіла загиблого було встановлено, що причиною смерті хлопця стали ножові поранення в груди та шию.

“Під час першочергових заходів поліцейські зібрали докази причетності до вбивства підлітка 15-річної жительки с. Шатрища. Попередньо встановлено, що напередодні увечері близько 20 години у закинутій будівлі (де хлопця і знайшли) вони зустрічалися та між ними виник конфлікт”, – зазначають у поліції.

Попередньо відомо, що останнім часом у 15-річної дівчини із загиблим юнаком були неприязні стосунки.

“Початкові покази дівчини були нещирими. Вона кілька разів змінювала версії, а тому мотиви вчинення убивства хлопця будуть встановлені під час подальшого розслідування. Під час слідчих дій і з місця події, і з обійстя підозрюваної ми вилучили докази причетності її до скоєння тяжкого злочину. Також ми вживаємо заходів для встановлення можливих співучасників злочину”, – повідомив начальник поліції Житомирщини Юрій Олійник.

Зараз дівчину затримали і вже оголосили їй про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

За умисне вбивство їй загрожує до 15 років позбавлення волі • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост