Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №35

В Україні хочуть заборонити рекламувати ліки. Чому це добре?

Засилля рекламою ліків усього, що бачить людина – телебачення, Інтернету, білбордів, друкованих видань, фактично усіх аспектів життя призвело до того, що в аптеках майже завжди з’явилися черги. Щось заболіло – ага… пригадав рекламу… є нібито чудодійна таблетка, яка допоможе. Так. Може вона й допоможе. Але тимчасово, бо зніме симптоми, але не усуне причину проблеми. Нежить? Є краплі в ніс. Температура? Є жарознижувальні. Переїв. Перепив? Не біда. І від цього є засоби. Саме така картина вималювалася в уяві багатьох наших земляків. І це – серйозна проблема! Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Пандемія + Інтернет = самогубство

Назвали основні причини, чому люди йдуть із життя добровільно

Коронавірусом проблеми людства не закінчаться. Уже зараз вчені передрікають пандемію психічних проблем і пандемію самогубств, що вже відбувалося в Японії у 2020 році.

Кількість тих, що покінчили з собою там у якийсь момент перевищила кількість тих, хто помер від вірусу. Про це і більше у газеті ЯСНО.

«Орбан. Гроші. Закарпаття». Як угорський уряд вкладає мільярди в регіон і нарощує вплив в Україні

Закарпаття – особливий регіон на мапі України: це одна з її найменших областей, яка межує з чотирма європейськими державами, а кожен десятий її мешканець називає себе закарпатським угорцем. При цьому уряд сусідньої країни, Угорщини, безповоротно у вигляді грантів систематично вкладає у нього десятки мільярдів угорських форинтів. Це масштабна програма угорської політики, яка поширюється не лише на Закарпаття – але й на майже усі прикордонні до Угорщини країни. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Де на Закарпатті знаходилося волове поле і де приручали гори

Закарпаття – край багатий на унікальні куточки і цікаві легенди. Тут свою історію має кожна гора, кожен струмок, навіть деякі камені. Та одна місцина з дивовижною природою, відома всій Україні – це Міжгір’я, через яке саме і пролягає дорога в казковий Синевир. Поселення не є містом, лише селищем міського типу. Було райцентром, зараз його приєднали до Хустського округу. Шкода, бо Міжгірщина має неймовірно цікаве минуле. Чи знали ви, наприклад, що  колись місцеве населення там тримало багато волів? Або що там у давнину приручали гори? А чи відомо вам, що 500 років тому на місці, де стоїть могутній дуб, розігралася справжня любовна драма, про яку не можуть забути досі. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Знайшла на дорозі, відмила, відгодувала. Кращого чоловіка у світі не знайти

Часом у нашому житті трапляються справжні дива. Щастя може бути зовсім поруч, просто треба його побачити і бути відкритим, аби прийняти. Своєю дивовижною життєвою історією із газетою ЯСНО поділилася постійна читачка Ярослава. Жінка переконує, що їй дуже поталанило і радить людям не робити ніколи висновків про інших за зовнішністю. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Колись відмовився від сина, а на старості чужі діти здали до будинку перестарілих

 Життя – бумеранг і в цьому ми всі неодноразово маємо можливість переконатися. Як ми робимо з іншими, так вони потім зроблять із нами. Вражаючу життєву історію розповів газеті ЯСНО закарпатець Дмитро. Чоловік каже, що хоче, аби вона послужила добрим прикладом іншим. Саме через це вирішив поділитися нею. Більше – у газеті ЯСНО.

Тамара Бардиш переконана, що зелена аптека може вилікувати практично всі хвороби

Збирати рослини Тамару Бардиш навчила ще свекруха, а сьогодні цією справою займається не лише жінка, але і її чоловік, син, донька, зять з невісткою і внуки. Причому, кожен має свій обов’язок. Хтось один із родини збирає, інший займається сушінням трав, адже це також потрібно вміти зробити, ще хтось в’яже у пучечки чи подрібнює сировину. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Дівчина народилася без матки, але впевнена, коли захоче – матиме дітей

Про свій стан вона дізналася у 16 років після УЗД-обстеження. Спочатку замкнулася в собі, але зараз живе звичним життям і не впадає у відчай.

Зараз їй 26 років. Вона стала письменником-мандрівником і намагається радіти кожній миті. У неї є хлопець, який займається тим же, що й вона. Йому 29 і він приймає її такою, яка вона є. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

60-річна жінка тримала у рабстві аж трьох чоловіків. Змушувала працювати та жити у хліві

До чого тільки не додумуються деякі українки, але щоб до такого! Просто не вкладається в голову! На Волині, у селі Вербаїв 60-річна пенсіонерка поневолила аж трьох чоловіків. Жінка закріпачила їх, змусила жити у хліві та безкоштовно на неї працювати. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Захистив доньку, коли поліція мовчала: чоловік ножицями вбив колишнього зека, який погрожував вирізати сім’ю

В Одесі 35-річний містянин влаштував самосуд над 57-річним сусідом, який був колишнім в’язнем і тримав у страху весь двір.

Чоловік пошматував його ножицями і ні на секунду не розкаюється. Наголошує, що мав план і обирав серед кількох варіантів страти й вихваляється, що позбавив людину життя достойно. Навіть на лаві підсудних він каже, що не шкодує про те, що зробив і люди його підтримують. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Закарпатець добив дружину до смерті через ревнощі

Моторошне вбивство сталося у жовтні 2020 року в селі Кам’янське Берегівського району. Під час сварки на ґрунті ревнощів, п’яний чоловік так побив дружину, що вона померла на місці.  Суд визнав винним чоловіка у заподіянні тілесних ушкоджень своїй дружині, що спричинили її смерть, та ув’язнив його на 8 років і 6 місяців.. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

46-річну матір семи дітей приймають за сестру її старших доньок

Вони троє виглядають, наче сестри і їм не вірять, що це мати і дві доньки, коли бачать їх разом.

На своєму каналі у TikTok вони танцюють, як діти і радіють життю. Користувачі дивуються, яка молода на вигляд ця вродлива жінка. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Пара перетворила старий шкільний автобус на будинок мрії

При цьому заощадила 174 мільйони гривень на оренді житла  

Я перетворив напівзруйнований шкільний автобус на будинок своєї мрії, щоб заощадити 4,8 тисячі фунтів на рік на оренді – я ніколи не був щасливішим. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Як зараз виглядає дочка найстарішої мами в світі, яка народила її в 66 років

Адріана стала найстарішою мамою у світі, народивши чарівну дочку на ім’я Еліза.

Як зараз виглядає дочка найстарішою мами в світі, яка народила її в 66 років. Адріана стала найстарішою мамою у світі, народивши чарівну дочку на ім’я Еліза. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО. Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост