67-річна медсестра показала фото коли вийшла на пенсію: що улюблена робота робить з людьми

Жінка працювала 42 роки в лікарні

67-річна медсестра показала, як вона виглядала на початку своєї кар’єри і коли вийшла на пенсію. Незважаючи на майже п’ять десятиліть, акушерка хараз выиглядає набагато краще, ніж у молодості, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

45 років тому вона розпочала свою трудову діяльність. Закінчивши медколедж, дівчина влаштувалася працювати за професією, про яку мріяла з дитинства. Відслуживши три роки в ролі звичайної медсестри, вона стала акушеркою. Ще 42 роки — і ось жінці час виходити на пенсію. Щоб відсвяткувати важливу подію, вона відтворила свою фотографію, яку зробила на початку кар’єри, інформує Ukr.Media.

«Я тільки що вийшла на пенсію після 42 років роботи акушеркою в одній і тій же лікарні. Ось я на початку (1979 рік) і в кінці своєї кар’єри!». – написала жінка у соцмережі.

На другій фотографії, жінці вже 67 років, але хіба хтось зможе сказати це по її зовнішності?

Користувачі Інтернету — точно ні. Дізнавшись, скільки років акушерці на пенсії, вони буквально відмовлялися їй вірити. Здається, між знімками пройшло ну максимум два десятиліття.

Але крім захоплень зовнішністю 67-річної медсестри багато користувачів дивувалися, як це можливо — 42 роки пропрацювати на одному місці і на одній посаді? Але в жінки була одна відповідь: головне — любити свою роботу, ось і все.

«Мені дуже пощастило, що я вибрала роботу, яка мені по-справжньому подобалася. Я відчувала себе корисною іншим людям. Звичайно, не обходилося без стресу, але в цілому все було чудово», – запенвнила вона. Також у жінка розповіла, що за весь час роботи вона отримала лише одну скаргу, чим дуже пишається • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост