Бабуся відсвяткувала свій 90-й день народження фотосесією у бальній сукні

Старенька відчула себе справжньою принцесою.

Рожева спідниця, маленька корона на голові, повітряні кульки і цифри на день народження. З чим зазвичай все це асоціюється? Правильно, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Швидше за все всі відразу подумають про маленьку дівчинку років 8-10. Однак таке веселе, миле і ніжне свято сподобається навіть бабусям. Так вирішила 33-річна Стефані Перкінс. Бабусі, яку рідні ласкаво називають Джемма, виповнюється 90 років. Внучка знала, що їй потрібно влаштувати кращу вечірку на честь 90-річчя, особливо після того, як пандемія коронавірусу так надовго розділила їх. Для організації ідей їй знадобилося 2 тижні, інформує Ukr.Media.

Життєрадісна бабуся виглядала як королева, коли одягала величезну рожеву пачку, пластикову корону і сяяла посмішкою.

Як каже Стефані: “вона була дуже щаслива позувати і робити все, про що ми її просили. Вона весь час посміхалася і сміялася”.

Вся її велика сім’я, дочка Дебра, її зять і дві її внучки були разом з нею на зйомках, разом з нею веселилися і брали участь в деяких зі знімків.

А фотографом стала подруга Стефані по школі, Меліса. Вона, звичайно, не могла встояти перед участю в такому надихаючому заході, щоб Джемма змогла відчула себе особливою!

“Моя бабуся для мене особлива, і під час пандемії і карантину ми не відвідували її”, говорить Стефані. “Я знала, що наближається її 90-й день народження, і ми хотіли зробити щось особливе тільки для неї.”

Навіть їжа була унікальною! Поряд зі смачним тортом із написом «Джемма» було печиво у формі її обличчя. Добре, коли люди навіть у такому поважному віці вміють веселитися і тішаться радощам життя, а рідні пам’ятають про них і створюють для них такі яскраві події • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост