Хлопець клянеться, що коли вийде на волю, заживемо, та чи варто йому вірити?

Що робити дівчині, яка покохала людину, яка переступила через закон і зараз перебуває у місцях позбавлення волі? Чи виправить його в’язниця, чи повернеться на волю і знову візьметься за старе? Чи можна пов’язувати долю з таким, чи краще одразу розходитись? Самі ці питання непокоять закарпатку Оксану. Жінка звернулася за порадою до читачів газети ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Я потрапила в дуже складну ситуацію. Крім того, мені навіть немає у кого попросити допомоги і підтримки.

Кілька років тому я познайомилася з хлопцем у Інтернеті. Довго ми не переписувалися, зустрілися через кілька днів, через два тижні зав’язалися стосунки. Він мені відразу сподобався, тому що був не схожий на моїх попередніх залицяльників: трохи безпардонний, високий, сильний, самовпевнений, вміє будь-кого поставити на місце. З ним я відчувала себе вільно, але в той же час під захистом.

Минуло два роки, наш швидкоплинний роман перетік в серйозні стосунки. Ну, мені так здавалося. Потім у мами був ювілей. На свято вона покликала два десятки гостей: і родичі там були, і друзі її, ну, і ми з хлопцем, звичайно. Під час вечері він постійно кудись відлучався, але я не надавала цьому значення. Думала, хіба що, переїв, буває.

Але незабаром з’ясувалося, що він до нитки обібрав моїх батьків. Виніс усі мамині прикраси, знайшов татову заначку і навіть намагався відкрити сейф, але, на щастя, не зміг, батько зловив його на гарячому. Він навіть не намагався збрехати про скоєне. Мабуть, стало соромно, не знаю.

Його посадили на кілька років, але я… не перервала з ним спілкування. Хлопець обікрав мою сім’ю і сів за грати, здавалося б, про що тут може йти мова. Але я люблю його і нічого не можу з собою вдіяти. Він клянеться, що вийде на свободу, і ми заживемо нормально. Каже, що виправиться, що більше ніколи так зі мною не зробить. Пізніше я дізналася, що він уже сидів за крадіжку, ще в 18 років. Але і це мене не зупиняє. Мені хочеться вірити йому, адже людина може виправитися?! Батьки, як дізналися, що я відвідую його, перестали зі мною спілкуватися. На поріг будинку не пускають. А я між двох вогнів. Але хіба винна, що полюбила цю людину, незважаючи ні на що? Чому ніхто не може мене зрозуміти? Так, це важка і неприємна ситуація, але я не змушую батьків приймати його знову в нашу сім’ю. Я лише хочу, щоб вони поважали мій вибір. Нехай він і не влаштовує їх. Тим більше, що хлопець зробив мені пропозицію • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост