Як реальні! Дівчина-кондитер створює приголомшливі квіти з цукру

До чого лише не додумуються творчі люди! Вони вміють створити шедеври практично з нічого, з того, що в кожного є під руками, але завдяки вмілому поєднанню фантазії та елементарних речей у них виходять просто приголомшливі шедеври! Але ут і додуматись до такого може далеко не кожен! – пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цукрові квіти австралійської кондитерки майже неможливо відрізнити від справжніх. Вони настільки реалістичні, що їх можна легко переплутати з тими, що ростуть на клумбах, інформує Ukr.Media.

Дівчина створює приголомшливі квіти з цукру, за що й отримала багато нагород. Її витвори зачаровують тисячі людей, адже вони справді варті уваги.

Та найдивніше в її роботі те, що такі квіти приємно дарувати, адже вони їстівні. Тобто такий подарунок ніколи не зів’яне.

Мішель Нгуєн — одна з найталановитіших майстрів-кондитерів, що спеціалізуються на створенні цукрових квітів.

Вивчаючи її роботи, можна помітити, що усі деталі квітки, у тому числі листя і пелюстки, виглядають природно, незважаючи на те, що виконані з їстівних матеріалів. Мішель створює найрізноманітніші квіти, але найбільше їй подобається працювати сме над ствоеням троянд, бо вони – її улюблені. Крім того, у колекції дівчини є фантастичні півонії, тюльпани, маки, еустоми, орхідеї і багато інших гарних видів квітів.

Мистецтво жінки настільки вражає, що воно навіть було відзначене різними призами: так, Нгуєн отримала нагороду як Кращий австралійський флорист з цукрових квітів від ACDN, а також стала Австралійським художником року з виробництва цукрових квітів на ACADA 2019, крім цього, вона належить до числа кращих майстрів зі створення витворів мистецтва з цукру у світі.

Такі квіти навіть шкода їсти, ними хочеться лише милуватися! Чого лише варті цукрові орхідеї, яеих у неї також безліч… Та Нгуєн не приховує ні від кого секретів своєї роботи. Коли дівчина не подорожує і не займається виконанням замовлень, вона вчить інших тонкощам свого мистецтва • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост