Гороскоп на тиждень. 6 – 12 вересня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

У цей період всі будуть від вас чогось вимагати. Розірватися і допомогти всім відразу, ви навряд чи зможете, тому заздалегідь грамотно розставте пріоритети. Акуратніше здійснюйте будь-які грошові операції – великий ризик обману. В разі поганого настрою побалуйте себе красивими обновками

ТЕЛЕЦЬ

Від рутини вам нікуди не дітися. На роботі зажадають додаткові звіти, документи. Видихніть! Поспіх – не найкращий помічник зараз. Залиште трохи часу для спілкування з дітьми. У них накопичилося чимало новин для вас. При можливості відвідайте стоматолога.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень буде одним з найщасливіших для Близнюків за останній час. Від другої половинки можете чекати приємних сюрпризів, від сторонніх чоловіків – уваги і залицянь, а від колег – визнання ваших заслуг. Єдине, може почати пустувати здоров’я, стежите за ним.

РАК

Нові любовні романи маячать на горизонті. А чому б і ні? Вам пора внести нотку легковажності в своє життя. Оточуючі люди по відношенню до вас можуть проявляти агресію. Будьте уважні і не давайте себе в образу. Акуратніше на дорогах-і в ролі пішохода, і в ролі водія.

ЛЕВ

Хороший період для запрошення в будинок гостей. Разом ви чудово проведете час. Зараз можна вирішувати будь-які питання, пов’язані з нерухомістю: ніяких проблем не буде. Зверніть особливу увагу на п’ятницю, 7 вересня, і наступні вихідні. Цей час рекомендується провести з родиною.

ДІВА

Багато думок буде крутитися у вашій голові – хороших і поганих. Щоб позбавити себе від зайвих роздумів, зосередьтеся на роботі. Благо справи знайдуться. У цей період треба буде проявити терпіння до недоліків оточуючих. Вам доведеться бути «міс спокій», щоб не вийти із себе.

ТЕРЕЗИ

Будьте готові до критики в свою адресу. Ображатися на неї не варто: краще прислухайтеся і винесіть щось корисне для себе. У вихідні вам знадобиться допомога друзів. Звертатися до них вам буде ніяково, але ви даремно хвилюєтесь. Найскладнішим днем в цей період стане понеділок, 3 вересня.

СКОРПІОН

Колеги почнуть прислухатися до вас. Так що саме зараз ви можете просувати свої ідеї – їх підтримають. А ось про сім’ю у вирі подій ви зовсім забудете. Не дивуйтеся, якщо домочадці не пробачать вам таке зневажливе ставлення. Влаштуйте сімейну вечерю, і вони розтануть.

СТРІЛЕЦЬ

В цей період про вас можуть згадати старі друзі. Виділіть час для зустрічі з ними. Не виключені подорожі або короткі відрядження. Зміна обстановки піде вам на користь. Велика ймовірність, що ви відновите деякі з своїх шкідливих звичок. Намагайтеся цього не допустити.

КОЗЕРІГ

Задумайтеся про облаштування власного особистого життя. Якщо коханого немає, спробуйте пошукати його в Інтернеті. На роботі будьте готові до труднощів. Не все у вас буде виходити, з-за чого можливі депресії і поганий настрій. У грошових питаннях намагайтеся бути практичними.

ВОДОЛІЙ

Зірки радять вам впритул зайнятися вирішенням фінансових питань. У борг зараз краще не брати, особливо у родичів. На роботі вам допоможе вроджена цілеспрямованість. Ви нарешті закінчите важливий проект. Найвдалішим днем цього періоду стане неділя, 9 вересня.

РИБИ

Настав час ставити перед собою важливі цілі. Не бійтеся труднощів: найближчим часом вони не зустрінуться на вашому шляху. У цей період краще утриматися від будь-яких конфліктів. Якщо не вийде, терпіти наслідки доведеться дуже довго. Постарайтеся залишитися в стороні від інтриг • Повний гороскоп – у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост