Смертельна аварія на Рахівщині: 17-річний водій помер, пасажир із травмами в лікарні

У відділі комунікації поліції Закарпаття розповіли про ДТП на Рахівщині в якому загинув неповнолітній керманич мопеда, а його пасажир зазнав численних травм. 

Так,  як йдеться в повідомленні, 5 вересня, вдосвіта на лінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що, очікуючи автобус біля села Костилівка, побачив мотоцикл, який зрештою виїхав з його поля зору, проте за звуками нібито потрапив у ДТП. На місце події одразу ж прибула поліція, яка встановила, що водій мотоцикла марки «Geon 200» не впорався з керуванням та з’їхав із дороги на трасі Мукачево-Рогатин-Львів зі сторони міста Рахів в сторону сіл Ділове та Костилівка. І водій, і пасажир транспортного засобу – 17-річні мешканці Костилівки. 

Поліція встановила, що мотоцикліст не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет, там він проїхав ще деякий шлях та вдарився об кам’яну стіну. Внаслідок аварії водій загинув на місці події, його приятеля доставлено до лікарні з травмами голови. Пасажир перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чи був тверезим водій, буде встановлено під час експертизи. 

ЗакарпатПост