Пібоді — найменша конячка в світі, має зріст усього 42 сантиметри

Хочеться вірити, що у кожної тварини, якій не раді з якоїсь причини, буде свій будинок з люблячими господарями. А коли саме буде знайдений цей будинок — лише питання часу.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цього року народилася крихітна конячка з декількома вродженими вадами розвитку. Власники заявили, що кінь також був народжений сліпий і глухий, щелепа була настільки нерівною, що тварина не могла нормально їсти, а тіло — занадто маленьке для нормального росту і розвитку, інформує газета ЯСНО з посиланням на Ukr.Media.

Господарі збиралися приспати тварину, а тоді змінили своє рішення і запропонували кому-небудь взяти конячку в якості домашнього вихованця. І ось, фотографія тварини опинилася в руках Фейт Сміт, тренера коней в Сан-Дієго, Каліфорнія, яка відразу ж зрозуміла, що повинна врятувати Пібоді — так вона його назвала. Орендувавши фургончик, Фейт проїхала через всю країну (США), щоб забрати Пібоді до себе. Як тільки конячка звикла до нового будинку і акліматизації, багато що змінилося. Виявляється, кінь зовсім не сліпий, а щелепа цілком дозволяє нормально їсти. Єдина суттєва проблема — його розмір. Пібоді занадто малий, щоб бути серед інших коней, навіть серед поні. Недовго думаючи, Фейт забрала Пібоді прямо до себе додому, де вже живуть французькі бульдоги.

“Коні повинні жити на вулиці, і це знають всі. Але Пібоді занадто малий, щоб жити звичайним життям коней зараз. Можливо, все зміниться, коли він підросте, але ми не впевнені у тому, що він взагалі зростатиме”, — розповідає нова господиня Пібоді. “Зараз він живе разом з моїми бульдогами”.

На даний момент йому 6 місяців, а його зріст — всього 42 см. Пібоді — найменша конячка в світі!

При вазі всього 8,5 кг, навіть французькі бульдоги переважують Пібоді. Звичайно, поява коня, нехай і маленького, змусило всіх членів сім’ї звикнути до нового способу життя, але як тільки всі проблеми були вирішені, в сім’ї настав мир і спокій.

“Спочатку Пібоді дуже сильно боявся буквально всього, але через деякий час звик і тепер навіть грає з бульдогами”, — ділиться Фейт.

Тепер, коли Пібоді знає режим дня і час приймання їжі, він відчуває себе більш впевнено і спокійно спілкується з собаками. Вдома в сім’ї Сміт лежать пелюшки для собак, щоб уникнути несподіванок, і господарі намагаються привчити Пібоді теж користуватися ними. Господиня сподівається, що, коли кінь підросте, то він зможе жити на вулиці, але Фейт також повністю готова до того, що, можливо, Пібоді доведеться жити в будинку все життя.

Хіба Пібоді не чарівний? Можливо, він не ідеальний, але зате чесний, відкритий і дуже милий! • Більше цікавого у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост