Понад 450 тисяч гривень коштуватиме концертна програма до Дня Ужгорода

Сцену почали облаштовувати для відзначення Дня Ужгорода. Її розміщують на пл. Поштовій. 11 вересня о 6-й вечора там розпочнеться концерт, — повідомила Суспільному начальниця управління у справах культури міськради Ольга Василиндра.

За її словами, цього року виступатимуть закарпатські гурти. Головні заходи відбуватимуться з 10 до 12 вересня. Завтра, 10 вересня, на набережній Незалежні та площі Театральній влаштують майстер-класи та ігри для дітей.

“Наступний день – це субота – розпочинаємо спорт-активностями, які відбудуться біля третьої школи. Це будуть показові виступи з різних видів спорту. Для малечі на площі Театральній відбудеться вистава від театру ляльок. Також у всіх заходах буде брати участь і Симфонічний оркестр філармонії, і Закарпатський народний хор, з яким ми зустрінемося на духовному концерті, а також літургії в Горянській ротонді. Це буде у неділю о 10:30”, — розповіла Ольга Василиндра.

Загалом на концертну програму до Дня міста, за словами Ольги Василиндри, витратять із міського бюджету понад 450 000 гривень.

 ЗакарпатПост