Захистив доньку, коли поліція мовчала: чоловік ножицями вбив колишнього зека, який погрожував вирізати сім’ю

В Одесі 35-річний містянин влаштував самосуд над 57-річним сусідом, який був колишнім в’язнем і тримав у страху весь двір, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Чоловік пошматував його ножицями і ні на секунду не розкаюється. Наголошує, що мав план і обирав серед кількох варіантів страти й вихваляється, що позбавив людину життя достойно. Навіть на лаві підсудних він каже, що не шкодує про те, що зробив і люди його підтримують.

Сусід-рецидивіст тримав у страху весь двір. Від агресивного сусіда Віталія потерпали і колишня дружина й донька Євгена Путрова. Попри те, що подружжя розлучилось, дитину чоловік навідував ледь не щодня.

Як повідомляють Надзвичайні новини, Віталій крав у людей їх речі, ходив по двору з величезним ножем, одного разу мало не спалив квартири мешканців. Коли він почав погрожувати 5-річній доньці Євгена і колишній дружині, що поріже їх, голова родини вирішив покінчити з терором.

Розправа сталася у квартирі Віталія. Тіло виявила його кохана, на слід убивці вийшли дуже швидко. Чоловік величезними ножицями зарізав чоловіка, нанісши йому 8 ударів – 7 разів у серце і 1 раз у шию.

“У мене було 5 способів його вбити. Я вибрав швидкий, аби він не мучився. Я його вбив швидко і гідно. Ударив його сім разів у груди, щоб розірвалося серце. Потім ще ударив у шию. Він упав у проміжок між диваном і кріслом”, – зізнається Євген.

«Особу вбивці було встановлено за гарячими слідами. Свою провину фігурант заперечувати не став», – розповів керівник відділення Одеського управління поліції Віктор Дудка.

Євген заробляв на життя тим, що майстрував і лагодив риболовські снасті, він знав, що його рідні не раз потерпали від дій агресивного сусіда. Зі своїх 57 років 27 Віталій провів у тюрмі, а щойно виходив на волю, непереливки ставало усім мешканцям колись тихого двору.

Усі сусіди захищають Євгена.

«Віталій ходив по двору із ножем і всім погрожував, – розповідає інший сусід Магеррам. – Він був злодієм і п’яницею. Коли ж був напідпитку, ставав неадекватним взагалі».

«Він заливався незрозуміло чим, – додає Олег.  – Йому все заважало, навіть підірвати всіх погрожував»

Більше того, люди  нарікають на поліцію, на якій у великій мірі лежить відповідальність за те, що сталося. Адже Христина, колишня жінка Віталія, неодноразово жалілась поліції на чоловіка. Першу заяву жінка написала ще наприкінці травня, одразу після пожежі, бо він підпалив одяг, що сушився на вулиці. Якби сусіди вчасно не погасили полум’я, вогонь міг би перекинутися на газову трубу.

Розмова з чоловіком після пожежі не дала результатів. Тож коли буйний Віталій пригрозив розправою доньці Євгена, то була остання крапля. Чоловік не втримав і наважився на страшне. Після болісних роздумів він вирішив убити кривдника – взяв свої робочі ножиці і навідався до нього додому.

Зараз Євгену світить покарання строком від 7 до 15 років за умисне вбивство  • Більше цікавого у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост