Закарпатець добив дружину до смерті через ревнощі

Моторошне вбивство сталося у жовтні 2020 року в селі Кам’янське Берегівського району. Під час сварки на ґрунті ревнощів, п’яний чоловік так побив дружину, що вона померла на місці.  Суд визнав винним чоловіка у заподіянні тілесних ушкоджень своїй дружині, що спричинили її смерть, та ув’язнив його на 8 років і 6 місяців, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як зазначено у Єдиному державному реєстрі судових рішень, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, знаходячись на ліжку в спальній кімнаті, де в ході сварки зі своєю дружиною, в ході суперечки, яка виникла через ревнощі, діючи умисно, наніс їй лівою долонею один удар в область її обличчя, після чого піднявшись, правим кулаком ще кілька разів ударив у голову. У результаті вона отримала тяжкі тілесні ушкодження небезпечні для життя і померла.

Свою провину на суді він не визнав і ось що розповів:

«Того дня я працював у знайомого. Увечері прийшла його дружина. Нас запросили повечеряти. Ми випили два рази по 50 грам горілки і пішли додому. Дорогою я купив пляшку горілки, яку вдома  відразу із нею та моїм братом.  Після цього брат пішов спати у свою кімнату, я зачинив за ним двері на ключ. Жінка  майже відразу розпочала сварку. Я один раз вдарив її по обличчі. Вона стояла між кухнею та спальнею. Від удару вдарилась об кут одвірок і присіла. Більше її не бив,  вона мене також. Піднявшись, дружина підійшла до умивальника та вмила обличчя. Далі ми лягли спати. Через декілька годин я прокинувся і побачив, що в жінки біля рота виділення, схожі на піну з кров`ю. Вона казала, що їй холодно. Я подав їй рушник, щоб витерлась і прикрив ї ковдрою,  швидку не викликав. Вранці десь о 9 годині зрозумів, що вона померла. Я одразу зателефонував до поліції. Смерті дружині не бажав».

А ось що додав батько покійної.

«Донька ніколи не скаржилась особисто на чоловіка, але від сусідів та родичів я знав, що він часто її бив, вона весь час ходила з синцями, неодноразово лікувалася в лікарні. Дочка завжди просила не говорити з чоловіком, мотивуючи тим, що у них сім`я і вони вирішують всі свої проблеми без сторонніх. Про смерть доньки дізнався від іншої дочки, яка зателефонувала і повідомила, що чоловік її убив», – запевнив чоловік.

Свідчення дала і рідна сестра померлої закарпатки.

«Ми бачилися не часто, – зізналася вона. – Востаннє – за місяць до смерті. У сестри була зламана рука і синці на тілі. Того фатального вечора ми говорили по телефону і вона повідомила, що знаходиться із чоловіком у сусідки. Один раз була свідком того, як чоловік її бив.  Зробила йому зауваження, але він у відповідь вигнав мене з будинку. Сестра ж весь час просила не втручатися».

Тітка нещасної жінки також запевнила, що чоловік часто бив її племінницю і вона, оскільки живе по сусідству, знає, що там були часті сварки та бійки. Тієї ночі теж чула галас і як жінка кричала.

«Десь після півночі вона знову дуже кричала і я зрозуміла, що він її б’є, – додала вона. –  Хотіла піти до них і дізнатися, що там діється, але поки дійшла, все стихло».

Рідний брат обвинуваченого розповів, що разом із братом робили ремонт у знайомого, а коли прийшли додому, почалася сварка.

«Ми сиділи, вечеряли. При цьому також вживали спиртне. Між братом та його жінкою почалася сварка.  Коли я хотів затупитися за невістку, брат мене вигнав з будинку.  Коли вранці я прийшов, двері були зачиненими. Далі брат відчинив і повідомив, що його дружина мертва, але причину смерті не назвав. Я помітив, що вона лежить на дивані», – запевнив чоловік.

Тож суд визнав мешканця Берегівщини винним і засудив до 8 років і 6 місяців позбавлення волі • Більше цікавого у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост