АНОНС. Чому закарпатських дітей варто привчати любити тварин

Останнім часом в Ужгороді коїться щось неймовірне. То закатованих мертвих кошенят із переламаними лапками, повиколюваними очима і понатикуваними туди квітами знаходять зоозахисники, то живцем закопаних цуценят, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 Якщо собачок вдалося відкопати і врятувати живими, то з кошенятками, на жаль, ситуація більш трагічна, останнє, яке знайшли живим, загинуло у ветеринарній клініці.

І ще страшніше у цій ситуації те, що у катуванні підозрюють двох дівчат віком 6 та 8 років. Звісно, мати усіляко захищає дітей і все називає наклепом, утім вона й на мить не задумується над тим, що навіть якщо її доньки не вбивали невинних котиків, то дітей слід би навчити з любов’ю до них ставитись. ЇЇ ображає те, що в Інтернеті люди пишуть, що з дітьми треба поступити так само, як вони з тваринками. Вона наголошує, що для когось життя тварин важливіше за життя дітей. Ні, не важливіше, але рівноцінне. Людина нічим не гірша за тварину і має таке ж право на життя і ніхто не має права його відбирати! Ніхто!  І навіть якщо саме ці діти не вбивали кошенят, то в будь-якому разі позбавили їх життя не дорослі, а саме діти! І це – дуже страшно! Але провина у всьому саме батьків, бо саме вони виховали ненависників усього живого. Скоріш за все. Ці неповнолітні кривдники насилля бачили вдома, бо не може ж дитина з несформованою психікою просто так прийти і вбити….  Проблема ще і в Інтернеті, у якому діти проводять дуже багато часу, дивлячись на сцени жорсткості і граючи в ігри, де потрібно убивати. Але тут знову ж таки, винні дорослі. Бо це їхні сини і доньки роблять через те, що не мають уваги в реальному житті, тож і занурюються у віртуальне, де можуть себе відчувати псевдогероями. А потім це ж геройство переносять із телефону на вулицю, де починають знущатися над іншими. Спочатку це тварини і менші діти, далі однолітки, а потім…. можуть стати серійними вбивцями, коли виростуть • Цілу статтю читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост