В Ужгороді перекрили частину дороги на шляху до українсько-словацького кордону. ВІДЕО

Частину вулиці Собранецької перекрили з 13 вересня в Ужгороді. Там продовжують капітальний ремонт, який почали 22 липня — розповів Суспільному міський голова Богдан Андріїв. Про який відрізок ідеться і які роботи проводять на ділянці?

Роботи на вулиці Собранецькій почали о 9-й ранку, — розповів виконавець Андрій Солоджук. На ділянці прокладають каналізаційно-зливову систему.

“Плануємо сьогодні, 13 вересня, зробити хоча би половину ділянки і засипати для проходу, щоби люди могли проходити тут, переходити вулицю. Далі фрезування буде йти, після цього будемо встановлювати нижній шар асфальтобетону”, — розповів Андрій Солоджук.

Ужгородка Марія прокоментувала: “Ремонт — то хороше діло. Лиш би скоріше було, не затягнули, як із площі Шандора Петефі”.Частину дороги на шляху до українсько-словацького кордону перекрили в УжгородіСуспільне Закарпаття

“Я радий, що щось роблять. Головне, щоби робили якісно. Я ходжу в лікарню. Якщо буде проїзд до лікарні зроблений, а також до інших соціальних закладів, то буде дуже добре”, — розповів ужгородець Владислав Ігнатишин.

Рух вулицею Собранецькою перекривають поетапно, — розповів міський голова Богдан Андріїв. Спочатку від перехрестя з вул. Закарпатською до повороту на Грибоєдова виклали нижній шар асфальту і замінили зливову каналізацію. За словами міського голови, тут будуть нові бордюри, також укладатимуть верхній шар покриття. Наразі ж ремонтують ділянку від провулка Єгерського до вулиці Докучаєва. Проїхати тут поки не можна.Частину дороги на шляху до українсько-словацького кордону перекрили в УжгородіСуспільне Закарпаття

“Є певні незручності для громадського транспорту, взагалі для автолюбителів. Але іншого шляху, як перекрити частину вулиці, щоб її капітально відремонтувати, нема, тому що там міняємо зливову каналізацію, яка зараз не працює. Після цього, як ми це завершимо, можна буде повноцінно завершити капітальний ремонт цієї ділянки дороги. І вже набагато років це питання у нас буде знято. А наступний етап у проєкті капітального ремонту вулиці Собранецької — це ділянка до пункту пропуску “Ужгород”. Але так, як це кошти з Дорожнього фонду, свою частинку співфінансування міська рада виділила, також будемо чекати ще надходжені із Дорожнього фонду”, — розповів Богдан Андріїв.Частину дороги на шляху до українсько-словацького кордону перекрили в УжгородіСуспільне Закарпаття

За словами міського голови, роботи на ділянці від провулка Єгерського до вул. Докучаєва хочуть завершити до 19 вересня. Загалом, аби зробити дорогу до українсько-словацького кордону, треба майже 30 мільйонів гривень. Наразі є понад 8 мільйонів, із них 800 тисяч — гроші з міського бюджету. Завершити повністю ремонт, за словами міського голови, планують наступного року.

ЗакарпатПост