Що подарувати сестрі на день народження?

Всі ми з нетерпінням чекаємо дня народження наших близьких, адже в цей день ми можемо провести з ними час, посидіти за одним великим столом і подарувати їм найцікавіші і яскраві подарунки. І якщо у вашої сестри скоро день народження, а ви ще не придумали, що ж для неї придбати, ознайомтеся уважно з нашими ідеями, адже серед них ви точно знайдете щось цікаве!

Фітнес трекер

Дуже популярний гаджет, який точно сподобається вашій сестрі. Адже його можна використовувати не тільки під час пробіжок і тренувань, але і просто в повсякденному житті. На екрані цього трекера ви можете бачити точний час, відстань, яку ви пройшли, кількість витрачених калорій, параметри пульсу, тиску і кисню в крові, погоду, зможете бачити всі свої дзвінки і повідомлення і так далі. Крім того, ви можете вибрати для сестри відразу кілька різнокольорових ремінців, щоб вона могла змінити їх в залежності від ситуації.

Кухонний девайс

Ви напевно не раз бували в гостях у своєї сестрички, тому, ви точно повинні знати, яких домашніх електронних помічників їй не вистачає для повного щастя. Це може бути кухонний комбайн, електрична м’ясорубка, мультиварка, блендер, соковижималка, морожениця, посудомийна машина, кавовий апарат, хлібопічка і багато іншого. Повірте, вона точно зрадіє будь-якому з цих презентів!

Набір для манікюру

Багато сучасних дівчат вважають за краще робити манікюр самостійно, так що такий набір точно не буде зайвим і для вашої сестри. Складатися він може з різних різнокольорових гель-лаків, основи, закріплювача, з елементів декору, спеціальної рідини для зручного зняття манікюру, пилок, ножиць і так далі. Крім того, ви можете купити для неї і led лампу, тоді вона зможе робити вдома справжні манікюрні шедеври!

Сумка

Ну яка дівчина відмовиться від можливості отримати нову сумочку? Відповідь проста: таку даму ви навряд чи зумієте знайти, адже всі представниці прекрасної статі люблять, коли у них є як мінімум сумка на кожен день, на вихід “у світ” і ще кілька під її образ і настрій. Так що якщо ви хоч трохи орієнтуєтеся в смаках своєї сестри, то вибирайте для неї або зручний і місткий шоппер, або ж навпаки віддавайте перевагу маленькому і елегантному клатчу.

Враження в подарунок

Відмінним рішенням буде подарувати сестрі подарунок-враження від bodo! Вибір розваг так дійсно величезний і ви зевйдете точно те, що сподобається вашій родичці. Це може бути політ в аеротрубі, майстер-клас створення флораріуму, відпочинок в Admiral spa, квест-кімната, вино і фондю, аромамасаж, політ на повітряній кулі, уроки вокалу, стоунтерапія, курси живопису, вечеря в ресторані з панорамним видом, фото аури, стрибки на батуті і ще багато всього цікавого!

Сестра — це одна з найближчих і дорогих людей у вашому житті, тому, і подарунок їй потрібно вибирати дійсно запам’ятовується і цікавий!

 ЗакарпатПост