46-річну матір семи дітей приймають за сестру її старших доньок

Вони троє виглядають, наче сестри і їм не вірять, що це мати і дві доньки, коли бачать їх разом.

На своєму каналі у TikTok вони танцюють, як діти і радіють життю. Користувачі дивуються, яка молода на вигляд ця вродлива жінка, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джессіка Енслоу з Великобританії насправді – мама семи дітей і її старша донька молодша за неї на цілих два десятиліття.

Їй 46 років, Алісі – 26, а Лорен – 18 років.

Подруги її захоплення TikTok засуджують, мовляв, їй коро 50, а вона має дитячий розум.

Також деякі користувачі в коментарях почали писати їй образливі речі, коли дізналися про її справжній вік.

Утім більшість людей від жінки у захваті і наголошують, що вона виглядає молодо, як дівчина. Дехто наголошує, що мати має вигляд навіть молодший за доньок.

Хтось переконує, що вона виглядає не більше, ніж на 30 і цікавиться, як їй вдалося так приголомшливо зберегти молодість.

Насправді ще у 2017 році Джессіка була набагато гладшою і виглядала старіше. Утім вона взялася за себе, почала займатися спортом, відвідувати тренажерний зал, змінила раціон харчування, відмовилася від м’яса та виробів із борошна, цукру, газованих напоїв і стала справжньою красунею.

Зараз Джессіка справді, як дівчина! Навіть не віриться, що вона народила а 7 дітей! • Більше цікавого у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост