Пара перетворила старий шкільний автобус на будинок мрії

При цьому заощадила 174 мільйони гривень на оренді житла  

Я перетворив напівзруйнований шкільний автобус на будинок своєї мрії, щоб заощадити 4,8 тисячі фунтів на рік на оренді – я ніколи не був щасливішим, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Правду кажуть, що з любим рай і в курені… і навіть у старому автобусі. Люди здатні бути щасливими і відчувати радість життя через, здавалося б, дрібниці. А що для цього потрібно? Передусім – дах над головою!

Одна пара перетворила напівзруйнований автобус у крихітний, але цілком затишний будинок – і, при цьому на оренді житла заощадила 4,8 тисячі фунтів на рік. Вони кажуть, що отримали можливість більше часу проводити в дорозі і відчувати себе вільними.

Під час кількох місяців подорожей Європою 33-річна Айлза Гарднер та її партнер Пол побачили оголошення про продаж автобусу. Вони подумали, що це і є будинок їхньої мрії, тож без вагань купили його і назвали «Отто».

«Щойно ми побачили класичний американський шкільний автобус, закохалися в нього із  першого погляду. Із ним ми повернулися до Великобританії, щоб почати своє нове життя», – зізналася дівчина газеті The Mirror. – Ми зробили це через те, що це – найкращий спосіб життя… Ми жили в квартирах у пентхаусі в Мельбурні, у квартирах у центрі Ліверпуля, але найщасливіші, живучи в автобусі з нашими собаками».

За словами Айлзи, усі попередні роки вони з коханим викинули купу грошей із заробітної плати на вітер, виплачуючи за оренду житла, зараз же заощадили значну суму, мешкаючи на колесах.

Взявши за гасло «дім там, де ти паркуєшся», вони почувають себе у гармонії з природою та світом, багато мандрують і  їм подобається життя в дорозі.

Неймовірно, але Пол – самоучка, навчився робити сантехніку, електрику та сам перетворив автобус у затишне житло після простого перегляду відео в Інтернеті. Зробив він усе це менш ніж за три місяці.

Автобус укомплектовано не тільки меблями, але й гарячою проточною водою, холодильником і плитою, затишними дровницями, пральною машиною, телевізором з плоским екраном. Загалом там є все, що необхідно для життя.

Пара уже рік живе у своєму житлі на колесах, Айлза  переконує, що почувається дуже задоволеною і закликає усіх, хто мріє про таке життя, не боятися ризикнути.

«Сподіваюся, наш красень надихне багатьох, адже ви постійно можете насолоджуватися прекрасними краєвидами, у вас буде багато пригод і ви ще й при цьому заощадите багато грошей!» – наголошує дівчина • Більше цікавого у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост