Батьки побили заступника директора місцевого ліцею

Просто неймовірний випадок. Батьки під час зборів перед початком навчального року побили заступника директора одного з місцевих навчальних закладів, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Випадок трапився на Херсонщині.

Як повідомляє видання Улюблений Херсон, на зустрічі з батьками місцевого ліцею, що відбулася увечері останнього дня літа, жінку побили так, що та від удару по голові знепритомніла. І їй довелося викликати «швидку допомогу». Здавалось би, про таке знущання з педагога потрібно не те, що говорити – кричати. Але складається враження, що скандальну історію всіляко намагаються замовчувати.

У всякому випадку, директор ліцею Галина Бoлoкан в телефонній бесіді з журналістом коментувати ситуацію відмовилася навідріз, заявивши: «Це наша внутрішня справа».  Ось лише правоохоронці  з таким твердженням не згодні: напад на вчителя це вже не внутрішньошкільний конфлікт, а кримінально караний злочин.

Виконуючий обов’язки начальника відділення Національної поліції в селищі Бeлoзeрка Іван Пастух підтвердив, що заяву заступника директора ліцею в поліції зареєстрували, а матеріали за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  «Встановлюються обставини злочину, ведеться опитування свідків»,  – проінформував Іван Пастух.

У відділі освіти інформацію про конфлікт у навчальному закладі підтвердили.

“Про факт побиття мені невідомо. Мене на місці не було. Це сталося близько 19 години вечора, в неробочий час. Батьки і вчителі збиралися на подвір’ї за огорожею закладу. Причина конфлікту – батьки не хотіли, щоб один із вчителів був класним керівником класу, де навчаються їхні діти. Ми розбираємося у ситуації, яка склалася. Також працює поліція”, – сказав телефоном ТСН.ua керівник відділу освіти Олег Касаткін • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост