Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №37

Чому люди бояться вакцин

На Закарпатті триває вакцинація. Утім далеко не всі прагнуть зробити щеплення. Навіть більше, тих, хто виступає проти вакцини від коронавірусу набагато більше, ніж тих, хто бажає щепитися. Що думають закарпатці з приводу щеплень і особливо з приводу тиску на них з боку чиновників, які, у свою чергу, лише й намагаються догодити Уряду? Саме це і з’ясовувала газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

На Закарпатті є унікальне місце, яке Дарвін називав сенсаційним і де воду пили янголи

Є на Закарпатті одне село з неймовірно цікавою історією . В ньому ніби сплелося минуле і сучасне, загадкове, навіть містичне і реальне. Це – Княгиня на Великоберезянщині. Чи знаєте ви, наприклад, що там побував навіть відомий французький письменник Жуль Верн? А що там знаходиться загадкове джерело Ангела, вода якого вважається цілющою? А що там 155 років тому упав найбільший у Європі метеорит? Про це і більше у газеті ЯСНО.

Український засновник космічної компанії про першу українську місію на Місяць, ракету Безоса та жінок у космосі

Українсько-британський зонд компанії Spacebit відправиться на Місяць вже у першому півріччі 2022 року. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода розповів засновник Spacebit Павло Танасюк. Він також розповів про ще одну місію компанії, в якій на Місяць відправлять перший місяцехід, який пересувається на «лапах», а не на колесах. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дідусь врятував майже пів тисячі людей, які не хотіли жити — він ставив їм всього одне питання

Як йому це вдалося, і що він говорить людям, які були вже на межі?

Дідусь врятував майже пів тисячі людей, які не хотіли жити — він ставив їм всього одне питання. Як йому це вдалося, і що він говорить людям, які були вже на межі?

Попри свою приголомшливу красу, цей обрив має сумну популярність місця, де найчастіше відбуваються самогубства у всій Південній Австралії. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Священнослужитель планував повстати, як Ісус, і нести віру людям, але реальність внесла свої корективи

Він обіцяв воскреснути через 3 дні, як його поховають живцем, але дива так і не сталося.

Священнослужитель планував повстати, як Ісус, і нести віру людям, але реальність внесла свої корективи. Він обіцяв воскреснути через 3 дні, як його поховають живцем, але дива так і не сталося. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Лікарка збирає квіти на весіллях незнайомців, щоб подарувати їх одиноким пацієнтам

Квіти мають здатність покращувати медичні результати.

Лікарка збирає квіти на весіллях незнайомців, щоб подарувати їх одиноким пацієнтам. Квіти мають здатність покращувати медичні результати. Більше – у газеті ЯСНО.

Як із гною зробили високоприбутковий бізнес

Часом людська фантазія нема меж. Просто не вкладається в голову, як вміють заробляти деякі люди, як вони будують успішний бізнес на всьому, що бачать довкола… Гроші і гною. Думаєте вони пахнуть? Так! Але ароматом свічок! Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Хустянин убив чоловіка, бо той позичив у нього 200 гривень і не повернув

Страшне вбивство сталося у Хусті у листопаді минулого року. Майже рік тривало слідство і нарешті суд виніс вирок вбивцеві.

Того фатального дня до поліції надійшло повідомлення від 47-річного мешканця міста про те, що він виявив свого товариша, який разом з ним проживає у квартирі, без ознак життя. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Награлися в комп’ютерні ігри: 15-річні підлітки-близнюки намагалися вбити жінку на вулиці, аби дізнатися, як їй боляче

Зловмисників затримали правоохоронці.

У Рівному двоє підлітків підстерегли самотню жінку на вулиці і вдарили її ножем у спину. Після цього зловмисники втекли з місця пригоди, а постраждалу ушпиталили до медзакладу. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Чоловік розчленував дружину і склав м’ясо з кістками біля ліжка, а сам утік до іншого міста

Кричуща дикість у столиці, якій немає жодного пояснення. Нелюд розчленував тіло своєї дружини на дрібні шматки і зберігав людські рештки в морозильній камері у власній кімнаті.

У столичній квартирі в морозильній камері знайшли розчленоване тіло жінки, яке туди поклав її коханий 35-річний чоловік Олександр. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Свекруху люблю більше за матір, а сусіди думають, що я – сирота

Іноді чужа людина може проявляти більше турботи і любові за рідну і прикро, коли у важливі моменти батьки саме й виявляються чужими, а сторонні стають ближчими за родичів. Своєю життєвою історією із газетою ЯСНО поділилася закарпатка Світлана. Вона дуже ображена на матір і не знає, чи колись вибачить їй страшну байдужість та несправедливість. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Усі пророкували нам розлучення через рік. Та ми живемо разом щасливо уже 15 років

Різниця у віці не є перепоною для порозуміння між людьми і спільного щастя. І хоч так вважають не всі, закарпатка Юлія розповіла газеті ЯСНО як стала щасливою разом із молодшим а себе на 12 років Валентином. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Жінка вважає, що її від раку зцілив сам Бог, а допомогла Діва Марія

Історія зцілення жінки від онкологічної недуги за молитвою перед іконою Матері Божої “Всецариця”

Кажуть, навіть у самій назві цієї ікони проявляється її всеосяжна її сила. “Всецариця” особливо популярна у середовищі онкохворих, її дуже часто можна зустріти в онкологічних стаціонарах, де її вважають “профільною”. Богоматір на троні з немовлям Ісусом на лівій руці в оточенні архангелів – перед цим чудотворним образом також моляться про позбавлення від чаклунства, залежності дітей від алкоголю і наркотиків. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Вчені довели, що незначні зміни у харчових звичках продовжують життя людини на 48 хвилин на день

Відомо, що нездорова їжа здатна погіршити здоров’я людини, аж до скорочення тривалості життя. Проведене дослідження фахівцями з Мічиганського університету допомогло визначити, що з’ївши лише один хот-дог, людина може скоротити своє життя майже на 36 хвилин. Подробиці матеріалів дослідження опублікував журнал Nature Food. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Зникла собака з’явилася о 3 ранку і подзвонила у двері, щоб її впустили

Господарі гадають, хто її цьому навчив.

Мері Лінн з Південної Кароліни (США) втратила свою півторарічну собаку на прізвисько Раджа. Вона втекла з двору будинку, коли сусідка Лінн запускала феєрверк. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Кота призначили на посаду головного мишолова на залізничній станції

У хвостатого навіть є свій акаунт у Інтернеті і тисячі підписників.

Кіт отримав посаду головного мишолова на вокзалі у Великобританії, і тепер у нього з’явилося безліч шанувальників. Хвостатий не тільки добре виконує свої обов’язки, але і «веде» акаунт в Твіттері. Цікаво, зарплату він отримує котячим кормом? Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

80-річний пенсіонер врятував голубку від кішки і тепер вони – нерозлучна пара

Такого взаєморозуміння не домогтися тільки дресируванням.

У 80-річного Ксав’є Буже з Франції є постійний напарник — його біла голубка Бланшон. Разом з нею він катається на велосипеді, їсть печиво, доглядає за садом і працює в майстерні. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Кішка почала красти медичні маски від сусідки і поступово стала злодійкою, яку не може ніщо зупинити

Вона вже привласнила собі опудало кажана, фотоапарат та інші предмети.

Власниця кішки публічно присоромила свою вихованку за крадіжку сусідських речей. Злодійка привласнила собі опудало кажана, фотоапарат та інші предмети. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост