Ши-цу, акіти та англійські бульдоги: в Ужгороді проходять виставки собак. ВІДЕО

Три виставки собак відкрили в Ужгороді. Дві тривають сьогодні, 18 вересня, одна відбудеться у неділю 19 вересня. Про це повідомив організатор Микола Тар. Відбуваються виставки на стадіоні “Авангард”. На участь у виставці зареєстрували понад три сотні собак.

Віра Волосецька на виставці з двома собаками породи ши-цу — Захуром та дворічною Коко. Жінка приїхала на виставку зі своїми улюбленцями зі Стрия на Львівщині, повідомляє СуспільнеШи-цу, акіти та англійські бульдоги: в Ужгороді розпочалися виставки собак

Віра Волосецька робить зачіску собаці породи ши-цу Захуру. Поряд з ним — дворічна Коко

“Треба дуже багато часу приділяти догляду за шерстю. У них волосся постійно росте. Навіть дома можна робити бантик. Дуже добра порода до дітей, до собак, не гавчкуча”, — каже Віра.Ши-цу, акіти та англійські бульдоги: в Ужгороді розпочалися виставки собак

Учасники виставки породи ши-цу.

В Ольги Оманчук одна собака — акіта Айрі. Їй зараз 16 місяців, це її третя виставка. Ольга каже: хотіла собаку саме цієї породи.Ши-цу, акіти та англійські бульдоги: в Ужгороді розпочалися виставки собак

Собака породи акіта із кличкою Айрі.

“Мені дуже подобається їхній вигляд – вони дуже-дуже милі. Іншу породу, мабуть, і не розглядала. Тільки хотіла її і тільки рудого забарвлення. Вона дуже ніжна. Я такої ніжної собаки ще не зустрічала. Вона завжди буде сидіти або підходити, щоб її погладили, інакше не відійде”, — розповіла Ольга.

Цьому бульдогу три місяці.Ши-цу, акіти та англійські бульдоги: в Ужгороді розпочалися виставки собак

Ось цей англійський бульдог із кличкою Фагот став найкращим цуциком цієї породи на міжнародній виставці в Ужгороді.

“Важить він зараз близько семи кілограмів, а коли виросте, важитиме понад 20”, — каже власниця собаки Анастасія Хітяєва. На міжнародній виставці в Ужгороді Фагот став найкращим цуциком англійського бульдога.

“Колись це були бійцівські собаки, але потім вони стали більше як компаньони. Вони не можуть жити на вулиці. Вони дуже дружні, спокійні, дуже людиноорієнтовані. Вони просто милі і великі”, — каже власниця Бульдога.

Ши-цу, акіти та англійські бульдоги: в Ужгороді розпочалися виставки собак

Впродовж двох днів – 18 та 19 вересня – в Ужгороді відбудуться три виставки собак, каже організатор Микола Тар.

“Сьогодні ми проводимо міжнародну виставку. Через деякий час почнеться в іншому рингу національна виставка суто для мисливських порід, а потім продовжиться міжнародна. А завтра буде тільки одна виставка – міжнародна. 300, 325, 350 собачок на одну виставку зареєстровані. Здебільшого це наші українські собаки. Але також є представники з Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, з Чехії приїхали собачки”, — розповів Микола Тар.

ЗакарпатПост