Гороскоп на тиждень. 20 – 26 вересня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Овни на цьому тижні будуть вже дуже емоційно на все реагувати. Вам може здаватися, що ваше життя – чийсь злий жарт і все навколо проти вас. Женіть геть подібного роду думки. Вони тільки послаблять вас і заведуть у прірву негативу з якої дуже складно вибратися. Відволіктися вам допоможе родина або ж вечірка з друзями. Більше посміхайтеся і всесвіт вам відповість тим же.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям різко може хотітися змін у домашній обстановці і додати більше затишку. Відправляйтеся не у магазин для саду та городу. Новий вазон або щось вирощене з зерна вашими руками найкраще додасть домашньому мікроклімату нотку гармонії та затишку. Ближче до вихідних Тельцям варто звернути увагу на своє здоров’я. Зірки рекомендують вирівняти графік сну і почати приймати вітаміни.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам пора втілювати свої мрії. Ви завжди переживаєте за інших і готові пожертвувати своїми бажаннями заради них. Пора це припиняти і пожити трошки для себе. Через незадоволеність і перевантаження ви відчуваєте моральне виснаження і потроху з’їдаєте свій оптимізм. Щоб життя заграла новими яскравими фарбами, вирушайте на вихідних подалі від міста і бажано туди, де не ловить мережа мобільного телефону.

РАК

Цей тиждень принесе Ракам безліч цікавих пропозицій від начальства на роботі і другої половинки вдома. Відженіть страх і сумніви, настав час діяти. Сміливо беріться за будь-які завдання, адже на цьому тижні вам під силу все. Зірки дарують вам щасливий квиток в нове життя і його важливо використовувати прямо зараз. Такий шанс випадає не часто. На вихідних, за всі ваші зусилля очікуйте приємний сюрприз від рідних.

ЛЕВ

На цьому тижні Леви можуть сміливо розслабитися і трохи перепочити. У вашому житті настають великі зміни у особистому житті і можливість фінансового росту. Набирайтеся сил і присвятіть вільний час саморозвитку. Чітко визначте свої слабкі сторони і гарненько над ними попрацюйте. Вихідні ж проведіть в оточенні родини.

ДІВА

Дів на цьому тижні чекають грандіозні зміни у житті. Не переживайте, вони приведуть тільки до кращого. Головне пересилити власну невпевненість і зробити крок вперед. Це всього лише тимчасові труднощі, які допоможуть вам яскравіше відчути приємні зміни і новий етап вашого життя. Ваше щастя вже зовсім поруч і за нього варто чіплятися. Вихідні проведіть в оточенні друзів. Спільна прогулянка або творчий вечір найкраще піднімуть ваш настрій.

 ТЕРЕЗИ

На цьому тижні Терезам захочеться з’ясовувати стосунки. Це може породити неприємні конфлікти і спричинити за собою непоправні наслідки. Зірки не радять вам подібним чином вихлюпувати негативні емоції. Іноді втекти від життєвої метушні з вудкою і снеками в руках не просто можна, а необхідно. Рушайте за місто і залишіться зі своїми думками наодинці на свіжому воздухе.Так ви стабілізуєте ваш душевний стан і знайдете рішення для болісних питань.

СКОРПІОН

На цьому тижні Скорпіонам варто звернути увагу на особисте життя. Вам пора обговорити всі гострі і накипілі моменти. Без цієї розмови ви тільки погіршите і без того хиткі відносини. Вільним Скорпіонам зірки не рекомендують планомірно шукати свою любов на вулиці і в соцмережах. Пустіть все на самоплив і незабаром у ваше життя увірветься дійсно хтось особливий.

СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні Стрільцям варто прислухатися до своєї інтуїції. Вона допоможе пролити світло на незрозумілих людей і каверзні ситуації. Також, з її допомогою ви вирішите ряд гострих питань на роботі та особистому житті. Не бійтеся відсікати зайве, будь-то речі або люди. Незамінних немає, просто пам’ятайте про це. Краще зверніть увагу на своїх батьків. Одна телефонна розмова може виявитися для вас і для них найбільшим щастям.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні Козерогам варто зайнятися плануванням свого бюджету. На цьому тижні краще утриматися від особливо великих капіталовкладень. Цілком можливо, що вони не окупляться повною мірою. Ближче до вихідних Козерогам варто подумати над своїм майбутнім і правильно розставити життєві пріоритети. Не варто зариватися під ковдру у суботу та неділю. Рушайте на прогулянку з друзями і гарненько повеселіться.

 ВОДОЛІЙ

Водоліям на цьому тижні не вдасться втілити всі свої плани. Будні дні пролетять для вас непомітно, адже навіть на годинник подивитися у вас не буде часу. Робочі завдання наваляться, як снігова лавина, але не варто переживати. Проявіть свою наполегливість і посидючість. Зусилля Водоліїв обов’язково окупляться у найближчому майбутньому. Вихідні ж проведіть з дорогими серцю людьми за келихом улюбленого напою і переглядом фільмів.

РИБИ

Рибам варто додати обертів і старанніше працювати. Ви розслабилися і чекаєте, що позитивні зміни прийдуть до вас самі. Ні, такого не буде. Без праці та дій ви можете залишитися ні з чим. До середи Рибам варто закінчити всі свої грандіозні завдання, а до п’ятниці запланувати наступний план дій. Вихідні проведіть з користю. Поки осінь балує нас теплом, вирушайте на ранкову пробіжку або ж позаймайтеся йогою на свіжому повітрі • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост