В Ужгороді проведуть ювілейну виставку «Книга-Фест – 2021»

На Закарпатті триває підготовка до  десятої ювілейної виставки «Книга-Фест – 2021», яка проходитиме 1–2 жовтня в Ужгороді. Про це повідомляють в пресцентрі ОДА. 

Сьогодні відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходу.

Як наголосив заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк, книги, видані за сприяння очільника області Анатолія Полоскова й управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, розподілять у бібліотеки краю та відправлять нашим військовим на Схід України. 

Цього року на видання книжкової продукції в межах Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню з обласного бюджету виділили 1,6 млн грн. 

Роман Молдавчук, начальник управління інформаційної діяльності  та комунікацій з громадськістю ОДА, зауважив, що ця сума – безпрецедентна і більше ніж удвічі перевищує фінансування, яке було минулого року.

Вже вдруге виставка відбудеться у парку Малий Галагов біля облдержадміністрації, а у Відкритому офісі автори та видавці презентуватимуть свої книги закарпатцям і гостям області.

 ЗакарпатПост