Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №38

Як у мене хотіли викрасти 4 тисячі гривень

В Інтернеті кишить шахраями і вони придумують все нові і нові схеми ошукати людей. Просто не вкладається в голову, до яких вони хитрощів вдаються, якщо ви розмістите на одному з популярних сайтів оголошень оголошення про те, що хочете щось продати. Більше – у газеті ЯСНО.

Через коронавірус зарплати наполовину стали меншими

Після ряду локдаунів дехто з наших земляків втратив роботу, дехто ж – навпаки знайшов кращу. Ряд роботодавців шукають працівників, але скільки їм пропонують. Аби дізнатись повну картину, яким є наразі ринок праці області, газета ЯСНО зібрала дані зі спеціалізованої газети «Робота Гроші»,  Закарпатського обласного центру зайнятості та сайту «Робота.ua». Про це і більше у газеті ЯСНО.

Найкрасивіші місця на Закарпатті, які варто відвідати цієї осені

Осінь – пора особлива, романтична. Уже немає спеки, але ще й не дуже холодно. Саме час для подорожей. На Закарпатті восени дуже гарно, ліси стають просто казковими, струмки, ріки та водоспади повноводними, а ще й грибів довкола сила-силенна. Чим не привід, аби їх побачити, сфотографувати, активно відпочити та насолодитися краєвидами? Газета ЯСНО зібрала найкрасивіші місця, які варто побачити цієї осені на Закарпатті. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Курчат та міністрів по осені рахують. Кого звільнять з Кабміну

Новий політичний сезон ще не розпочався, а в політикумі вже заговорили про кадрові ротації в Кабміні. Протягом перших днів роботи парламенту ця тема стала наріжною в розмовах журналістів із нардепами. В опозиції роблять гучні заяви ледь не про повне перезавантаження влади. Натомість плани владної команди значно скромніші. Хоч окремі «слуги» й прогнозують новий Кабмін, на ділі команда Зеленського розмірковує над зміною лише кількох очільників міністерств. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Брат кинув вагітну дівчину, а я одружився і живу з нею щасливо уже майже 30 років

Що робити, коли бабуся не любить рідного онука? І дітей ділить, ніби один рідний, а інший чужий? Свою неймовірну життєву історію газеті ЯСНО розповів закарпатець Дмитро. Чоловік просить поради у читачів, бо не знає, як поступити з матір’ю. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Я вбив чорну кішку, а через 40 днів чорна кішка вбила мою дружину

Правду кажуть, що життя бумеранг  за все доводиться платити. Свою сумну життєву історію газеті ЯСНО розповів закарпатець Дмитро. Чоловік переконаний, що все, що трапилося в його родині – не випадково. Більше – у газеті ЯСНО.

Чоловік розповів, як помер на 20 хвилин через лікарську помилку

Він вважає, що це був найщасливіший момент його життя.

Чоловік розповів, як помер на 20 хвилин через лікарську помилку. Він вважає, що це був найщасливіший момент його життя. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Мама нареченого виявила під час весілля, що наречена її дочка

Історія з життя в яку важко повірити.

Мама нареченого виявила під час весілля, що наречена її дочка. Історія з життя в яку важко повірити. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Через проблеми зі здоров’ям чоловіка не могла завагітніти, але вихід знайшовся

Нині Катерина Боняковська називає себе найщасливішою у світі. Ще б пак! Адже здійснилася її давня мрія – вона стала мамою.

– Про дітей я мріяла давно, – розповідає жителька Полтави. – Ми з чоловіком прожили два роки у громадянському шлюбі, і через певні проблеми зі здоров’ям у чоловіка я не могла завагітніти. Запропонувала йому всиновити дитину з Будинку дитини, однак він категорично не погоджувався. Коли ж я сказала, що не зміню свого рішення, то кожен з нас розпочав самостійне життя. Звісно, було боляче, адже сподівалася, що чоловік змінить свою думку і ми будемо разом. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

У дівчини в голові пухлина, якої немає

Але вона труїть себе ліками і не хоче худнути

Дівчина  живе з уявною пухлиною мозку, через яку втратила зір і стала прикутою до ліжка

Усе через надмірну кількість споживання ліків раніше та зайву вагу, яку вона вперто не хоче скидати. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Пенсіонерка тримала «рабів», а вони ґвалтували її худобу

Ця історія прогриміла мало не на всю Україну. Правоохоронці стверджують, що 60-річна мешканка села Вербаїв Луцького району на Волині Ніна Заболоцька тримала у трудовому рабстві трьох чоловіків. Їй інкримінують 149 статтю ККУ – торгівлю людьми. Як переконує слідство, своїм працівникам жінка заробітної плати не виплачувала та тримала їх у нелюдських умовах, чоловіки проживали просто у хліві та харчувалися недоїдками. Але як же таке можливо, щоб дорослі чоловіки не могли захистити себе від пенсіонерки? Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

31-річна жінка продала дитину за пляшку горілки і 40 тисяч гривень

31-річна Христина прийшла до сусідки Оксани і каже: «Не хочеш купити моїх малих?» Старшій дівчинці, Валерії, на той момент виповнилося 10 років. Меншій, Ніколь, – усього рік.

Кожну з дівчаток горе-мати оцінила в 20 тисяч гривень. А оскільки ціна невисока, то Христина попросила бонусом ще пляшку горілки: щоб відсвяткувати вдало проведені торги. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

В Ужгороді між лебедями відбуваються справжні війни

Птахи довели, що вірності між ними не існує

В Ужгороді на Кірпічці серед лебедів твориться щось неймовірне. Тамтешні мешканці довели, що лебедина вірність – не більше, ніж міф, вигаданий людьми для поетизації почуттів.

Насправді, птахи деякі живуть таким же непутнім життям, як і багато людей і навіть зраджують одне одному. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

На будівництві знайшли колючий клубок глини, який дивом вдалося відмити — всередині виявилася їжачка

Герой цієї розповіді мало не помер через людей. Але вони його і врятували.

На будівництві знайшли колючий клубок глини, який дивом вдалося відмити — всередині виявилася їжачка. Герой цієї розповіді мало не помер через людей. Але вони його і врятували. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

З’явився перший у світі «зворотний зоопарк», в якому леви гуляють навколо клітки з людьми

Організатори запевняють, що екстремальна розвага абсолютно безпечна.

У ПАР з’явився «зворотний зоопарк», в якому леви гуляють навколо клітки з людьми. Організатори запевняють, що екстремальна розвага абсолютно безпечна  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост