Чоловік розчленував дружину і склав м’ясо з кістками біля ліжка, а сам утік до іншого міста

Кричуща дикість у столиці, якій немає жодного пояснення. Нелюд розчленував тіло своєї дружини на дрібні шматки і зберігав людські рештки в морозильній камері у власній кімнаті, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У столичній квартирі в морозильній камері знайшли розчленоване тіло жінки, яке туди поклав її коханий 35-річний чоловік Олександр, повідомляють  Надзвичайні новини. Сам убивця після скоєного утік до Черкас. Коли  його вистежили копи і взяли в облогу, спробував убити ще й себе.

Хто ж він, цей лютий маніяк? Що сталося б у, здавалося, зразковій сім’ї? Чому із жінкою чоловік розправився аж так жорстоко?

Олександр виглядає спокійним і безтурботним. Якби не наручники і конвой, і не скажеш, що він – особливо жорстокий убивця.

«Я працюю в Києві слюсарем», – розповідає поліції Олександр.

А від знахідки у його квартирі навіть у правоохоронців усередині все похололо.

Жахлива родинна драма розігралася приблизно за тиждень до моменту виявлення тіла. Скільки пройшло часу після вбивства правоохоронці поки достеменно встановити не можуть, а різник мовчить.

У кутку житлової кімнати стоїть величезна морозильна камера. Саме в неї Олександр запакував свою 40-річну Олену після того, як зарізав її, розчленував на дрібні шматки та розфасував у пакети.  Працював, наче досвідчений м’ясник. Утім коли саме це сталося – не відомо.

«Внаслідок розчленування трупа, є необхідність у проведенні складного експертного дослідження, – каже прокурор Станіслав Петренко. – Зараз нами розглядається широкий діапазон дат, коли могло бути скоєне вбивство, починаючи від 18 серпня».

Зазначається, що родина проживала разом із родичами. Подружжя оселилося у тому будинку три роки тому. Поділили помешкання із сестрою сестри Олександра. Але коли ті були відсутні, між Олександром та його дружиною стався конфлікт. Чоловік завдав дружині понад 15 ударів ножем, а потім порізав тіло на шматки та спробував його позбутися. Навіть придбав для цього морозильну камеру. Таким чином із тілом покійної жінки прожив близько тижня.

До поліції телефонувати не став, натомість чекав можливості непомітно вивезти морозилку з трупом. Але така змога у нього так і не з’явилася  і цьому могли завадити ремонтні роботи, що проходили у будинку.

Коли план провалився, чоловік спробував втекти у Черкаси, де оселився у квартирі вбитої дружини. Як йому зателефонували очманілі родичі, почав їм натякати, що теж скоро помре.

Саме там і виявили його поліціанти. При цьому він дійсно намагався вкоротити собі віку. Пішов до ванної кімнати і перерізав собі вени. Однак завдяки роботі правоохоронців, які вчасно надали йому медичну допомогу, Олександра врятували.

Для сусідів те, що такий привітний чоловік виявився вбивцею, стало справжнім шоком. У минулому Олександр був спортсменом, займався вільною боротьбою, навіть тренувався із олімпійським чемпіоном Жаном Беленюком.

На суді вбивця закрив обличчя і вперто мовчав про причину розправи, мотивуючи все тим що нібито погано себе почуває і не буде відповідати на питання. Як усе відбувалося, погодився розповісти лише на закритому судовому засіданні, без камер.

За словами прокурора, трагедія розгорілася на ґрунті неприязних стосунків, які були між подружжям.

Суд відправив різника у СІЗО. На нього ще чекає психіатрична експертиза, але зовсім не схоже на те, що чоловік е тямив, що коїв. За вбивство колись близької людини мерзотнику загрожує до 15 років позбавлення волі • Більше унікальних історій читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост