Подолала більше трьох тисяч кілометрів, щоб разом з ужгородцями згадати минуле

Учора завершився третій Міжнародний фестиваль моновистав “Монологи над Ужем”.

Організатор фестивалю – газета ЯСНО, вкотре вразила глядачів яскравою видовищною подією.

Співорганізатором фестивалю виступила Ужгородська міська рада.

Закривала “Монологи над Ужем” акторка з Вірменії.

Нора Бадалян уже вдруге взяла участь у Міжнародному театральному фестивалі моновистав «Монологи над Ужем». На сцені обласного театру ляльок акторка представила глядачам монодраму за п’єсою Альдо Ніколаї «Трохи більше, трохи менше».

Головна героїня вистави не знає, хто вона. Її знайшли на узбіччі шосе, де вона сиділа на стільчику і нічого не пам’ятала. У лікарні їй поставили діагноз – амнезія. Проте пацієнтка орієнтується у сучасному світі, подіях, явищах, вона читає газети, розуміє про кого та про що пишуть. Тільки ось головну інформацію про себе не може пригадати. Ідентифікувати своє «я» вона намагається у фантазіях та неймовірних історіях, пригадуючи тільки кольори, які супроводжують її з невідомої частини життя.

“Усі уже, мабуть, заскучили за якісними виставами, – зазначив директор фестивалю Михайло Носа. – А глядачі кажуть, що вистави дійсно якісні, на них хочеться приходити, після них виходиш – і можна ще трохи думати. Уже починаємо готувати четвертий фестиваль, який, якщо добре буде в усьому світі, пройде у вересні наступного року”.

Більше дивіться у відео 21 каналу.

ЗакарпатПост