Після п’яної сварки закарпатка намагалася зарізати співмешканця

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпаття, 31-річна жінка  вчора поранила ножем свого співмешканця під час розпивання спиртного. До приїзду правоохоронців  на місце подіії, підозрювана  намагалася приховати сліди злочину, встигла змити сліди крові з підлоги. 

 Поліцією Великого Березного було встановлено, що між чоловіком та жінкою, які вживали алкоголь, виникла сварка. Тоді зловмисниця схопила кухонний ніж та вдарила ним потерпілого в живіт. 

З місця події слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – кухонний ніж, який жінка до приїзду поліцейських встигла  витерти, намагаючись приховати сліди. Також жінка встигла і змити сліди крові з підлоги. 

Жінку затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За даним  фактом в поліції відкрили кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманій загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. 

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантів про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідство у справі триває. 

 ЗакарпатПост