Усі пророкували нам розлучення через рік. Та ми живемо разом щасливо уже 15 років

Різниця у віці не є перепоною для порозуміння між людьми і спільного щастя. І хоч так вважають не всі, закарпатка Юлія розповіла газеті ЯСНО як стала щасливою разом із молодшим а себе на 12 років Валентином.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Уперше заміж я вийшла рано. Мала всього 19. Із Артемом прожили усього декілька місяців, він загинув під колесами автомобіля. Утім на згадку про нього у мене залишився син. Народила Андрія у 20. Було нелегко, але поступово якось звикла. Спочатку допомагала мама, потім малий пішов у садок і я почала працювати, робила все, що лише могла, підробляла на двох-трьох роботах одночасно, навіть уночі. Утім грошей все одно не вистачало. Тоді я вирішила поїхати на кілька років у Італію. Там заробила добре. Купила собі кватиру, машину і почала нове життя – відкрила салон краси, адже саме про це я мріяла усе життя. Син на той час уже був школярем. Саме тоді ми й познайомилися з Валентином.

У мене зламався автомобіль і я привезла його до нього на ремонт. Він був дуже ввічливим, швидко відремонтував і, не гаючи часу, запросив мене на побачення.

Наші стосунки розвивалися дуже стрімко і я закохалася. Усі подруги переконували, що я Валентину не потрібна, він полює за моїми грошима, адже молодший за мене на цілих 12 років.  Його рідні теж відговорювали від стосунків зі мною, переконували, що це – на рік-два, а потім він знайде собі іншу, молоду і вродливу.. і взагалі… для чого йому жінка з «причепом», тобто з дитиною… Нам обом було неприємно вислуховувати такі речі. І добре, що ми до цих горе-порад не прислухалися. Із Валентином живемо разом уже 15 років. У нас є спільна донька. Ми дуже щасливі, що звела нас доля і усім довели, що різниця у віці не є перепоною для створення міцної родини • Більше унікальних історій читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост