Ужгородців просять проголосувати за проєкт безкоштовної дитячої кімнати у місті

Голосування проходитиме до 03.10.2021

Про що цей проєкт?
Громадська організація «Відродження України – Закарпатської області» займається створенням «Ветерана Хата». Це простір, де допомагають ветеранам, внутрішньо переміщеним особам, представникам національних меншин. Тут займаються адаптацією у соціальне середовище, надають психологічну, юридичну та інформаційну підтримку, організовують навчання та дозвілля. Але для того, щоб участь у різноманітних заходах і подіях, які організовуватимуться у «Ветерана Хата», могли взяти більше людей, могли відпочити, перемикатися і не переживати за своїх дітей – потрібно створити сучасну та безпечну дитячу кімнату. Відкриття такої дитячої кімнати дасть змогу батькам приділити більше часу собі, власним потребам, відпочити, поспілкуватися зі своїми друзями, познайомитися з новими людьми.

Тому мета цього проєкту – створити дитячу кімнату в приміщенні ветеранського руху «Ветерана Хата» для цікавого та безпечного дозвілля дітей, поки батьки перебувають на інших заходах.

Що плануємо робити?
В межах офіційного відкриття дитячої кімнати плануємо зустріч-знайомство із психологом. Пізніше в кімнаті проводитимемо майстер-клас із волонтерами та батьками, а також щомісячні планові заняття з психологом в ігровій формі. 

Чого плануємо досягти?
Відкриття кімнати на локальному рівні дозволить сімейним парам з дітьми долучитися до активної участі у заходах «Ветерана Хата».

На глобальному рівні – це позитивно вплине на стосунки батьків та дітей, дасть змогу відпочити та призведе до створення нових дружніх відносин, що позитивно вплине на соціальну згуртованість дорослих учасників.

Що буде далі?
Ми підписали договір про співпрацю з організацією, що надає приміщення в оренду, а ми разом з волонтерами проведемо у ньому ремонт.

Більше інформації тут.

ЗакарпатПост