Для туристів відкрили один із найгарніших перевалів Карпат

Дорога державного значення Н-13 Львів – Самбір – Ужгород сполучає дві області одним із найгарніших перевалів. Серпантини серед карпатських лісів захоплюють кожного, хто мандрує цим маршрутом. А ще зовсім недавно цей шлях від Львова до обласного центру Закарпаття майже оминали, адже проїхати ним було неможливо.

Закарпатські оголошення
Дай оголошення в газету — дзвони: 050 222 50 50, 067 666 90 90, 0312 61 99 99

Його відновлення у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочалося в минулому році, а цьогоріч продовжується. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

«Зокрема підрядна організація вже завершила ремонтні роботи на ділянці автошляху Н-13, що проходить через село Малий Березний. Тут відфрезерували старе покриття, уклали два шари асфальтобетону та облаштували узбіччя. Після завершення будівельних робіт нанесли розмітку та встановили дорожні знаки», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, відремонтована ділянка дороги у Малому Березному важлива не лише як частина маршруту державного значення, а ще й тому, що саме тут знаходиться пункт перетину кордону зі Словаччиною «Малий Березний – Убля». Якісне покриття автошляхів на в’їзді в Україну – пріоритет для керівництва країни загалом і області зокрема.

ЗакарпатПост