Чи можуть закарпатці знайти роботу через Інтернет

А як же роботою в Інтернеті? Більшість оголошень, розміщених у соцмережах та на сумнівних сайтах або є відкритим шахрайством з виманювання від  людей за інформацію нібито за роботу, або пропозиції працювати на косметичні чи фармацевтичні компанії – продавати їхню продукцію і отримувати за це певний відсоток грошей, пише газета ЯСНО.

Нав’язувати товар уміють далеко не всі, тим більше, що грошей у наших земляків, аби купувати не речі першої необхідності, немає.

Утім нам вдалося проаналізувати дані сайту  Work.ua і дізнатися, кого ж найбільше бажають бачити у своєму колективі українські роботодавці.

На першому місці спеціальності у сфері торгівлі. Це один з найпопулярніших запитів роботодавців. Маленький, середній та великі бізнеси, які щось виробляють чи продають, завжди шукають продавців. Ця вакансія ще довго буде в топі, адже навіть інтернет-магазинам чи онлайн-сервісам, які надають послуги, потрібні люди, котрі будуть ці послуги пропонувати споживачам.

Щоб стати гарним продавцем, потрібно вміти та любити багато спілкуватися, володіти талантом переконання, бути готовим постійно покращувати свої навички, дізнаватися більше про техніку продажів та знатися на тому товарі чи послузі, яку доведеться продавати • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост