Я вбив чорну кішку, а через 40 днів чорна кішка вбила мою дружину

Правду кажуть, що життя бумеранг  за все доводиться платити. Свою сумну життєву історію газеті ЯСНО розповів закарпатець Дмитро. Чоловік переконаний, що все, що трапилося в його родині – не випадково.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Живемо ми в селі і кури для нас є годувальницями. Ми тримали їх завжди і вони були головнішими за котів. Чи собак, бо їх ми їли. Їли яйця. Пам’ятаю, у дитинстві собака задавив курку. Так  батько як із сіном працював. Так вилами його і проколов. Ми не дуже за псом сумували. Набагато більшою трагедією для нас була загибель курки. Її, правда, мама нам потім зварила, бо собака тільки задавив її, з’їсти не встиг.

Зараз я вже дорослий і в мене своя родина… була, на жаль… Так от. У минулому році  купив 40 курчат. Ми тішилися, годували їх, випускали в город бігати, щоб швидше росли. Та раптом курчата почали зникати. То одне, то інше. Ми довго не розуміли, куди вони діваються. Спочатку думали, що хтось краде. Але потім, коли зникло вже 12 курчат,  я вирішив вистежити, у чому справа. Усе виявилося  не так, як ми думали, бо зазвичай у всьому звинувачували людей. А то сусідська чорна кішка спокійнісінько собі у городі полювала на наших курчат. Я почав чатувати злодійку і твердо вирішив її убити. Робив це справді жорстоко, навіть не стану описувати як. Сусідка все бачила і проклинала мене, казала, що життя мене покарає за такий страшний вчинок.

Тоді я цього не розумів, але вона мала рацію. ЇЇ слова справдилися вже трохи більше, ніж через місяць. Моя дружина завжди чудово водила автомобіль і якось несподівано потрапила в аварію, у якій загинула. Машина врізалася в дерево…. Записи з відео реєстратора показали, що на дорозі не було жодної машини… була лише чорна кішка, яка перебігала дорогу. Напевно, вона хотіла її об’їхати… Не знаю вже нащо й думати. Може то й реальна кішка була, а може й примара тієї, яку я убив. Мама каже, що я сам себе накручую, та я життя не маю після смерті Марії. Із того часу минуло вже сім місяців, а я досі сам не свій і думаю то про дружину, то про чорну кішку. Тепер мені вже ні курей, ні курчат непотрібно. Каюся і у всьому, що трапилося, звинувачую тільки себе. Як мені далі жити з цим страшним болем? • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост