Гороскоп на тиждень. 4 – 10 жовтня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Овни  останнім часом стали занадто вимогливими до свого партнера. Вам постійно хочеться якомога болючіше його вколоти, вивести з себе і обов’язково посваритися. Зменшіть обертів, інакше втратите коханої людини, він просто збере свої речі і піде жити до мами. Утримайтеся від будь-яких висловлювань претензій в обличчя, краще тримати емоції при собі і намагатися менше критикувати оточуючих. Пам’ятайте про те, що недоліки є у кожної людини і краще замість любовних переживань зосередитися на роботі.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться позбутися звички розповідати знайомим про свої переживання і плани на майбутнє. Не варто довіряти кожному зустрічному свої секрети, інакше ризикуєте стати об’єктом пліток і обговорень за спиною. Цей тиждень ідеально підходить для самовдосконалення, розширення кругозору та кар’єрного зростання. Ідеальний час для подорожей, знайомств з новими людьми і початку відносин. У п’ятницю краще не відвідувати сімейні заходи, ризикуєте стати заручником конфліктної ситуації.

БЛИЗНЮКИ

Народжені під цим знаком відчувають емоційний підйом і сплеск. Варто бути уважними на дорозі і поводитися обачно з людьми. Постарайтеся не привертати до своєї персони увагу, максимально обмежити коло спілкування і будь-які плани втілювати в життя самостійно, без чиєї-небудь допомоги. Така тактика виявиться максимально вигідною для Близнюків, вам вдасться багато чого переосмислити і вибрати правильний шлях для подальшого руху. Будьте готові по кілька разів все переробляти, бережіть нервову систему, навколо занадто багато дратівливих чинників.

РАК

Чудовий час для ділових зустрічей та налагодження контактів зі старими партнерами. У Раків з’явиться можливість проявити себе, начальство обов’язково оцінить ваш творчий порив душі і нагородить підвищенням заробітної плати і довгоочікуваної премією. У неробочий час можете сміливо вирушати на любовні побачення, намагайтеся вести себе щиро і посміхайтеся співрозмовнику. Раки схильні нервувати з будь-якого приводу, вони панікують і губляться під час розмови по душам. Обов’язково візьміть себе в руки, саме час позбутися від цього дискомфорту, грамотний психолог допоможе впоратися з переживаннями.

ЛЕВ

Вам щастить, Леви готові впевнено йти до поставленої мети, долаючи всі можливі і неможливі труднощі. Експериментуйте з новими хобі, можна на вихідних відправитися з родиною в інше місто на екскурсію. Саме головне – не сидіти на місці і тоді у вас обов’язково все вийде. На роботі краще не висловлювати свої думки вголос і намагатися не виявляти особливо ініціативу, інакше начальник нагородить вас кількома проектами, і навряд чи ви все встигнете вчасно здати. У суперечках з родичами краще не приймати участі, ризикуєте посваритися, і доведеться, потім реабілітуватися.

ДІВА

Коли в останній раз ви читали книгу? Соціальні мережі віднімають у вас занадто багато часу, пора навчитися дозувати своє перебування в інтернеті. Краще найняти репетитора або записатися на платні курси. Необхідно поповнити колекцію своїх контактів, познайомитися з новими, цікавими людьми і поділитися знаннями і вміннями. Діви стали цікавитися питаннями релігії, філософії і світогляду. Відмінний час для любовних побачень, якщо вас не запрошує представник протилежної статі на зустріч, значить, варто проявити ініціативу.

ТЕРЕЗИ

Тиждень принесе у ваше життя виключно позитивні емоції, щастя і радість. Терези відчують себе важливими і потрібними не тільки для рідних і близьких, але і на роботі. Захочеться зробити щось корисне для близьких і цей порив обов’язково потрібно використовувати: проведіть ремонтні роботи в квартирі своїми силами, можна навіть не залучати найманих працівників. Слід зробити ставку на веселощі, вихідні мають пройти незвично. Пора організувати вечірку і запросити на нього всіх друзів і знайомих. Краще не позичати кошти друзям, ризикуєте не отримати їх назад.

СКОРПІОН

Ви так багато говорите і не намагаєтеся навіть втілити плани в життя. Пора позбавлятися від ліні, Скорпіон чудово це розуміє і вже сам готовий зробити крок назустріч новим емоціям. Не нав’язуйте свою думку оточуючих і не зациклюйтеся на дрібницях, тоді все обов’язково налагодиться. Ви схильні обмірковувати та обговорювати по кілька разів одну і ту ж проблему, коли набагато простіше взяти і відпустити її. Вільні представники цього знаку обов’язково повинні відкрити своє серце любовних переживань, від яких побіжать мурашки по шкірі. Зробіть перший крок і вам обов’язково дадуть відповідь взаємністю.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки радять на цьому тижні взяти відпустку і просто відпочити від усього, інакше ризикуєте нашкодити своїй репутації. Стрільці втомилися від численних обов’язків і тиску з боку начальства і готові зробити все можливе, щоб якомога швидше зникнути з очей колективу. Постарайтеся не брати участь в плітках, інтригах і скандалах, інакше ризикуєте залишитися крайніми. Діяти слід максимально відкрито, використовуючи арсенал законних і чесних методів. Прибирання в квартирі допоможе розставити по місцях не тільки речі, але й свої думки.

КОЗЕРІГ

Настав час реалізувати свій потенціал, у вас накопичилося безліч цікавих ідей. За своєю природою Козероги консерватори і бояться зробити щось не так, тому просто вичікують момент. Якщо ви будете продовжувати в тому ж дусі, ризикуєте залишитися «біля розбитого корита». Творчий потенціал повинен бути реалізований, тому сміливо записуйтеся на курси і починайте працювати над собою. Вам необхідно проявити свою індивідуальність, можна поміняти колір волосся і стиль одягу. Великі зміни відбудуться і на особистому фронті, друга половинка зробить вам пропозицію, від якої ви просто не зможете відмовитися.

ВОДОЛІЙ

Рідні та близькі оточили вас максимальної любов’ю і турботою, на даному життєвому етапі це як раз те, що вам необхідно. На роботі намагайтеся не підписувати жодних паперів і тим більше не проводити важливі переговори і не укладати угоди. Начальник і колеги можуть виводити вас на емоції і провокувати на конфлікт, намагайтеся стримувати себе і приязно посміхатися у відповідь. Саме час підбити підсумки, проаналізувати сімейний бюджет і спробувати намітити подальші плани на життя.

РИБИ

Представники цього знаку відчувають гостру необхідність бути в курсі всіх подій. Вам хочеться освоїти якомога більше корисної інформації і вирішити всі свої проблеми. Сміливо заводьте нові знайомства, вирушайте на екскурсії по місту, зустрічайтеся з друзями та дізнавайтесь щось нове. Не відмовляйте друзям, і вони незабаром віддячать вам тим же. Бережіть здоров’я, зріс ризик захворіти вірусною інфекцією, тому важливо дотримуватися профілактичних заходів • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост