В Ужгороді відбувся допрем’єрний показ «Бурштинових копів»

Із глядачами зустрілися головні актори фільму Євгеній Янович і Олег Маслюк – відомі також як зірки гумористичного телешоу «Мамахохотала». Вони розповіли про різницю у зйомках смішного шоу та комедійного фільму, яким є «Бурштинові копи». Про це інформують в пресслужбі Ужгородської міської ради.

За сюжетом, молодий поліцейський, якого переводять зі столиці в глибинку на Житомирщині, береться розслідувати масштабну схему з видобутку бурштину, виводить на чисту воду «бурштинового барона», подає колегам приклад відваги, чим згуртовує до успішного розкриття злочину.

Євгеній Янович і Олег Маслюк розповіли про зйомки, які тривали протягом 2 місяців, зокрема провели 17 знімальних днів. Також зазначили, що в процесі роботи над сценарієм, ідея до якого виникла в 2017 році, вносили чимало коректив. Актори поділилися секретом – справжнього бурштину на зйомках не було, розповідали про підготовку в академії МВС, роботу з каскадерами тощо.

Ще однією зіркою фільму стала закарпатська співачка, реперка Аліна Паш, для якої це – перший досвід у кіно.

Гості зізналися, що вражені, наскільки гарне місто Ужгород, що за нагоди ще його обов’язково відвідають. Актори спілкувалися з глядачами, фотографувалися, побажали приємного перегляду фільму, закликали ділитися враженнями у соцмережах і цим підтримувати українське кіно.

ЗакарпатПост