У французькому мікроавтобусі водій влаштував тайник, у який сховав понад шість тисяч пачок сигарет

Контрабанду виявили на українсько-румунському кордоні

Закарпатські оголошення
Дай оголошення в газету — дзвони: 050 222 50 50, 067 666 90 90, 0312 61 99 99

У вівторок, 5 жовтня, закарпатські митники виявили тайник у мікроавтобусі, що прямував із України в Німеччину. Водій “PEUGEOT” BOXER зі спеціалізованим причіпом-платформою “Дністер” намагався виїхати з України в Німеччину через міжнародний пункт пропуску “Дякове-автомобільний”, що на українсько-румунському кордоні в Берегівському районі Закарпатської області.

Він обрав “червоний коридор”, у мікроавтобусі й причепі ніякого вантажу не було, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Закарпатську митницю. Однак митники вирішили поглиблено оглянути транспорт і не прогадали. У мікроавтобусі виявилися 626 блоків сигарет “Marlboro gold” із акцизними марками України. Щоб сховати їх, водій влаштував місткий тайник – подвійне дно, до якого митники добралися, відкрутивши 32 шурупи й піднявши три металеві пластини.

Сигарети в подвійному дні мікроавтобуса на українсько-румунському кордоні

Сигарети, вартість яких 292154 грн та мікроавтобус, оцінений у 263,4 тис грн, вилучені на склад Закарпатської митниці. Відносно водія складено протокол про порушення митних правил за ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Стаття передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів, а також їх конфіскацію разом із  транспортним засобом.

Сигарети в подвійному дні мікроавтобуса на українсько-румунському кордоні

ЗакарпатПост