Шість закарпатських суб’єктів господарювання стали переможцями ювілейного рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020»

Днями Вища Рейтингова Комісія Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020» серед понад сотні претендентів визначила кращих з кращих.

Реклама в газеті!

Із 81 переможця Рейтингу, 6 закарпатських суб’єктів господарювання, які здобули перемоги в таких номінаціях: Сумлінний платник податків у сфері послуг; Сумлінний платник податків у сфері медицини; Сумлінний платник податків у сфері торгівлі – роздрібна торгівля; Сумлінний платник податків у сфері торгівлі – оптова торгівля; Сумлінний платник податків у галузі переробної промисловості – виробництво напоїв: вода; Сумлінний платник податків у галузі переробної промисловості – виробництво харчових продуктів.

За словами Марти Волощук, голови Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків, щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України». Цей рік для Всеукраїнського рейтингу є ювілейним, адже минуло 10 років із часу його заснування. Традиційно основною метою Рейтингу є відзначення кращих здобутків платників податків.

– Звання «Сумлінний платник податків» означає, що підприємство, окрім популяризації, отримує суспільне визнання, вдячність за належне виконання податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера, – наголошує Марта Волощук.

Варто зазначити, що Рейтинг – суспільно-економічний проєкт, який поширює інформацію про його учасників і переможців, а також популяризує основний принцип чесного ведення бізнесу. Він об’єднує майже всі сфери економіки та суспільного життя, адже спектр його номінацій доволі широкий: аграрна галузь, будівництво, культура, інформація та телекомунікації, медицина та фармацевтика, промисловість, представлена 17-ти підномінаціями, сфери права, консалтингу, наукової та технічної діяльності, торгівлі, послуг, транспорту та зв’язку, фінансової та страхової діяльності.

– Вітаю керівництво та працівників ТОВ «ПРОГРЕС-С», ТОВ «АКВА ПОЛЯНА», ТОВ «ЛАТУЖ», ТОВ «СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКО-ШВЕЙЦАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО у формі ТОВ «Д’ЮТІ ФРІ ТРЕЙДІНГ», приватне підприємство «АСТРА-ДІА», ТОВ «ЗЕЛЕНА ТЕХНОЛОГІЯ» з отриманням таких почесних нагород. Завдяки сумлінним платникам податків, які розвивають свій бізнес, а головне добросовісно виконують свої обов’язки перед державою, забезпечується соціально-економічна стабільність та суспільний добробут. Дякую вам за вашу працю, – зазначає Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

За матеріалами ДПС у Закарпатській області