Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №40

Без цього ви точно станете щасливішими

Уявіть один день без Інтернету… Що станеться? Нічого! Адже раніше без нього жили тисячоліттями, а багато хто живе й зараз. Утім масовий збій у роботі соцмереж нещодавно викликав велику паніку. Протягом майже шести годин користувачі не могли зайти на популярні соціальні мережі у всьому світі. Про це писали чи не всі новині сайти та газети, інформація з’явилася у новинах… Таке враження, що почався кінець світу. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Історичний шанс чи велика корупція: про що насправді закон проти олігархів

“Найважливіший день у новітній історії України”, “точка вибору між минулим і майбутнім”, “сьогодні настав інший час” – здавалося б невеликий Facebook-допис секретаря РНБО Олексія Данилова, що з’явився у Інтернеті, був просто сповнений пафосу. За кілька годин до цього Верховна Рада ухвалила закон про олігархів – ідею Володимира Зеленського, яка, за твердженнями представників української влади, має змінити країну до невпізнанності. Про це і більше у газеті ЯСНО.

Чому українці споюють своїх дітей

Нарколог розповів що в нашій державі алкоголь – це узаконений наркотик, який дозволено вживати

В Україні стає все більше дітей, які добре знають смак алкоголю. У парках та скверах можна побачити підлітків з пивом у руках… але нерідко на релігійні свята, Дні народження горілкою, чи просто дитячим шампанським своїх синів та доньок а ще й їхніх друзів пригощають саме батьки. Це відображається не лише на здоров’ї, але й на криміногенній ситуації, адже злочинів, скоєних напідпитку завжди дуже багато. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дівчина стала бабусею у 23 і займається вихованням онука, якого вже заручили з 8-річною дівчинкою

23-річна ромка румунського походження Рифка Станеску занесена в Книгу рекордів Гіннесу як наймолодша бабуся у світі. Вона походить з родини, де дівчат видають заміж з дитинства. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка перетворює їжу і одяг на тварин

Своїми ідеями вона регулярно ділиться на своїй сторінці в соціальних мережах.

Професійний арт-директор Хельга Штенцель останні 15 років живе в Лондоні. Випускниця факультету графічного дизайну коледжу Сент-Мартінс в Лондоні вже чотири роки веде дуже милий Instagram, де оживляє їжу і предмети побуту. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

У Росії відкрили Музей сміття. Біля експонатів із гною даватимуть концерти

В рамках екоплощадкі «Зелений кіт» в селищі Соснівка Калінінградській області відкрився Музей сміття «Му-Му-Ка». Більше – у газеті ЯСНО.

20 років лікарі не могли встановити чоловікові діагноз. Своє зцілення він вважає дивом

 У Львові врятували чоловіка з рідкісним синдромом Ігла. Уродовж 20 років лікарі не могли пояснити раптові оніміння кінцівок, сильний біль у горлі при ковтанні, стискання тіла, стрибки тиску. Два тижні тому у чоловіка виявили небезпечний відросток скроневої кістки в анатомічно складних місцях, що міг спричинити інсульт. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чоловік через рак втратив дружину та 16-річного сина. Історія, що розчулює до сліз

48 -річний Девід Вінтерботтом із Англії втратив дружину Керсті, яка померла від меланоми, коли їй було всього 30 років.

У сина Ріса діагностували пухлину мозку лише через кілька місяців після смерті матері – і він трагічно помер на початку цього року. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

5 народних способів впоратися з герпесом за 1 добу

Герпес – одна з найнеприємніших хвороб. Хоча найчастіше вона протікає в легкій формі, проявляючись лише раз на півроку, вона все одно доставляє масу неприємностей.

Головна особливість цієї інфекції – характерний висип на губах, який не тільки свербить, але і жахливо виглядає. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Чому не варто годувати дітей манкою

Манна каша може серйозно нашкодити кістковій системі дитини. Ця крупа містить фітин, у якому є фосфор. А саме цей елемент пов’язує солі кальцію, перешкоджаючи їх надходженню у кров. Подробиці – у газеті ЯСНО.

44-річний закарпатець вів статеве життя з двома жінками – дружиною та її 12-річною донькою

Дівчинка дуже боялася про все розповідати. Перша, хто про все дізнався, була її 15-річна старша сестра. Виявляється, вона теж мало не стала жертвою вітчима.  Чоловік неодноразово схиляв її до інтиму, просив зробити масаж, коли матері не було вдома. Утім до сексу у них не дійшло, бо вона мала більш сильний і вольовий характер за молодшу сестру. Дівчинка каже, що через це материн чоловік почав її ненавидіти у коли щось траплялося. у всьому звинувачував саме її. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Хто прокляв одну з найвищих закарпатських гір

Дакійці, примари та горяни з сокирами

На Закарпатті є багато унікальних гір, але сім із них мають висоту більше 2000 тисяч метрів і підйоми на них вважаються складними. Утім панорами, які відкриваються з висот варті усіх зусиль. Однією з таких є Гутин Томнатик, усього на 40 метрів нижча за Говерлу. Розташована вона в Рахівському районі, в межах Карпатського біосферного заповідника. І нині газета ЯСНО помандрує саме туди. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Собака врятувала сім’ю від загибелі під час пожежі

Сім’я не перестає дякувати свого чотирилапому другу за порятунок

В англійському місті Ковентрі живе собака-герой, яка врятувал життя своїх господарів під час пожежі. Завдяки пильності пса сім’я змогла вибратися з палаючого будинку. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Собака і кішка увійшли в Книгу рекордів Гіннеса, проїхавшись на самокаті

Їм вдалося проїхати 5 метрів за 4,37 секунди.

Собака і кішка увійшли в Книгу рекордів Гіннеса, прокотившись на самокаті. Їм вдалося проїхати 5 метрів за 4,37 секунди. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Корів почали привчати до туалету… заради порятунку клімату

Вчені з Оклендського університету в Новій Зеландії та Науково-дослідного інституту біології сільськогосподарських тварин в Німеччині привчили корів до “лотку”. Це зроблено з метою скорочення викидів азоту. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

На фермі козел і півень захистили курку від яструба

На фермі в нідерландській провінції Гелдерланд стався незвичайний інцидент

Власник ферми розповів, що він знаходився в будинку, коли почув на вулиці підозрілий шум. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Врятували ручного лелеку: неймовірна історія птаха

У готельно-ресторанному комплексі на трасі Київ – Одеса помітили лелеку, який там поселився. Люди почали переживати, що птах може не вижити із настанням холодів, тому написали про це в мережі.

Згодом його забрали та вирішили знайти власника. Це було не надто важко, оскільки у пернатого на лапі помітили кільце з номером телефону. Про це розповів 20 вересня директор Одеського зоопарку Ігор Бєляков. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Уже 12 років після кожної сварки дружина погрожує, що піде і втопиться. Та досі жива

Що робити чоловікові, коли дружина нам уміло маніпулює. Він і усвідомлює це, але нічого зробити з собою не може, бо каже, що кохає ї і здатен пробачити все. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Дмитро. Чоловік поділився своєю життєвою історією і просить поради, як припинити маніпуляції жінки. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Після народження сина я стала круглою, як м’яч, їм по шість разів на день і не можу зупинитись

Що робити жінці, у якої зайва вага і вона не має сили волі, аби щось змінити. Ожиріння уже позначилося на здоров’ї, та їсти їй хочеться усе більше і більше. До редакції газети ЯСНО звернулася закарпатка Оксана. Жінка просить у читачів поради. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Зустріла однокласницю-відмінницю. Вона зараз бомжує у Києві

Закарпатка хоче допомогти шкільній подрузі, але не знає як. Вона розповіла газеті ЯСНО сумну історію з життя і просить поради у читачів.

Мені 42 роки і я зараз успішна жінка, маю свій бізнес. Живу в Ужгороді. У школі вчилася не дуже добре і нам у приклад завжди ставили Аллу, яка була відмінницею  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост