АНОНС. 44-річний закарпатець вів статеве життя з двома жінками – дружиною та її 12-річною донькою

Дівчинка дуже боялася про все розповідати. Перша, хто про все дізнався, була її 15-річна старша сестра. Виявляється, вона теж мало не стала жертвою вітчима.  Чоловік неодноразово схиляв її до інтиму, просив зробити масаж, коли матері не було вдома. Утім до сексу у них не дійшло, бо вона мала більш сильний і вольовий характер за молодшу сестру. Дівчинка каже, що через це материн чоловік почав її ненавидіти у коли щось траплялося. у всьому звинувачував саме її. Мати про те, що коїться в родині довго не знала, а коли діти їй розповіли, чоловік притяг каністру з бензином і почав погрожувати підпалити і будинок, і всю сім’ю – 35-річну Ірину, двох її доньок від першого шлюбу та двох власних синів. Донькам він теж неодноразово погрожував, тож від нього боялася вся родина, пише газета ЯСНО

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Звірства над людьми починаються зі знущань над тваринами

Хто знає, скільки б тривало знущання над дівчинкою, якби не її тітка, 25-річна Тетяна Тома. Вона про все й заявила до поліції. Їй дівчинка також зізналася, що 44-річний вітчим кілька років поспіль змушував її до інтимних стосунків.

«Якось вона прийшла до мене і каже: «Я хочу тобі щось розказати». Я сіла і почала слухати коли почула її страшне зізнання, від усього була в шоці. Навіть не знала, куди звертатися і що робити», – каже Тетяна.

А от мати ґвалтівника Маргарита Батова ні в що не вірить і вигороджує сина.

«Таня не просто так почала цю війну. Вони хочуть вижити мого сина з цієї хати», – запевняє вона. 

Уся сімейка побувала у студії «Стосується кожного» і розповіла власну позицію у цій страшній справі.

«Дівчинка дуже боялася від вітчима, – наголошує Тетяна Тома. – Коли він заходив до кімнати, вона завжди замовкала. Спочатку він лише торкався її, далі – почав ґвалтувати. Дізнавшись правду, я зателефонувала старшому брату Олексію і розповіла йому. Він одразу порадив телефонувати в поліцію. Я боялася, думала, що він коли дізнається, ще й мене пришьопне. Таким чином правоохоронцям зателефонував сам брат. Він же написав і заяву. Тоді поліція зв’язалася зі мною. Від чоловіка сестри боялися всі, бо він дуже жорстокий. Вони прожили разом 10 років і за цей час бувало всяке. Він б’є  дітей, дружину, тварин – собаку, корову, кішку…»

Цікаво, але як наголошує кримінолог Анна Маляр, знущання над людьми починається завжди з жорстокого поводження з тваринами і це давно уже досліджено наукою.

Тому у даному випадку ця теорія лише підтвердилася, бо чоловік обзивав, за словами Тетяни, і «дебілами», і «кінченими» та гамселив навіть власних синів. Більше того, він навіть спокійно не говорив. Дісталося від насильника і самій Тетяні, напередодні він її схопив за шию, вдарив та порвав ланцюжок.

Тим часом у поліції заявили, що чоловік зізнався у злочині, хоча негативних характеристик ні від кого раніше на нього не поступало, він не пив і працював  Повний текст – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост