Хворобу роками не могли побачити лікарі. Чоловік поставив на ноги вчительку без жодної таблетки

Бахмутянці Надії, яка вже 36 років навчає дітей, ще в дитинстві діагностували хворобу спини. Жінка місяцями не могла рухати рукою та нормально спати. Але за 10 днів у мануального терапевта Олександра Тесліна вона повернулася до нормального життя.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Далі розповідь Надії від першої особи, пише газета ЯСНО із посиланням на Вільне радіо.

Промінь світла після років відчаю

Коли я була школяркою, в мене знайшли грудний остеохондроз. А потім до нього додався ще й сколіоз. Тоді були молоді роки, і ніяких болів я не відчувала.

Але потім в мене почав дуже боліти хребет і права рука. Я не могла підняти руку, взяти ложку, писати та навіть одягнутись. Болі такі були, що я не могла спати. Ті ж 2 кілограми продуктів було не під силу принести.

Безумовно, була необхідність звернутись до лікарів. Я ходила до нашої місцевої лікарні, а потім їздила до мануального терапевта в Краматорську. Але результатів я ніяких не відчула. Був уже настрій якоїсь приреченості. Мені робили рентген, і ніхто не міг точно сказати, що зі мною. Знов і знов повторювали про сколіоз та шийно-грудний остеохондроз. Ніхто не зміг допомогти.

Так я мучилася пів року. Думала вже, що буду їхати до Києва.  Але згадала, що чула про чудового місцевого мануального терапевта Олександра Тесліна. І я вирішила піти до нього на прийом.

10 днів, щоб підвестися на ноги

Олександр Борисович запропонував мені сеанс, оглянув та одразу ж знайшов килу на хребті у трьох місцях. І все це він відчув руками, без рентгену.

Він призначив мені курс лікування, і впродовж 10 днів я приходила на сеанси. На кожній зустрічі Олександр Борисович був привітним і усміхненим, постійно підбадьорював, запевняв, що обов’язково одужаєш. Це додавало сил не менш ніж саме лікування.

Після перших трьох сеансів до хворої руки стала потроху повертатися легкість. На четвертий день почав проходити біль у спині. А вже на десятий я відчула себе просто чудово. Рука взагалі мене не турбувала, хребет теж не болів.

Відтоді в Олександра Борисовича я не була. І ось минуло вже 4 роки, а мене й досі нічого не тривожить.

Потім я потрапила до Києва, але вже з іншим захворюванням. Я була в клініці, і мені проводили повне обстеження, всього організму. І там мені назвали той самий діагноз, який Олександр Борисович встановив своїми золотими руками.

Лікар, який тепер допомагає родині

3 роки тому я знову звернулася до лікаря Тесліна, аби він допоміг моїй мамі. В неї були проблеми з колінним суглобом, стегном та хребтом. А усі лікарі-травматологи відмовлялись їй допомагати, казали, що це пов’язано з віком.

Тоді мамі було 83 роки. Терапевт одразу ж застеріг, що у такому віці повністю вилікуватись не можна. Але пообіцяв, що стане легше. Після сеансів минуло 3 роки, і моя мама взагалі не знає тих болів, які її переслідували • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост