АНОНС. Без цього ви точно станете щасливішими

Уявіть один день без Інтернету… Що станеться? Нічого! Адже раніше без нього жили тисячоліттями, а багато хто живе й зараз. Утім масовий збій у роботі соцмереж нещодавно викликав велику паніку. Протягом майже шести годин користувачі не могли зайти на популярні соціальні мережі у всьому світі. Про це писали чи не всі новині сайти та газети, інформація з’явилася у новинах… Таке враження, що почався кінець світу, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Звісно, найбільше накручували людей ті, хто з Інтернету отримує прибутки, а що з того простим користувачам? Чи стали наші земляки багатшими відтоді, відколи зареєструвалися у одній, а може і не в одній соцмережі? Чи стали щасливішими?  Навіть платна реклама на таких платформах не дає бажаних результатів, потік клієнтів не надто суттєво збільшується. У той же час більшість стають агресивнішими, озлобленішими.

За словами колишньої колишньої аналітикині даних Френсіс Гоґен, більшість соцмереж ставлять прибутки компанії понад інтереси суспільства і знають про це. Зокрема, компанії брешуть щодо поступу у боротьбі з ненавистю, жорстокістю та дезінформацією.

Окремі соцмережі навіть звинувачують у тому, що вони завдають шкоди підліткам і сприяють розвитку проблем зі здоров’ям, особливо у дівчат. І справді, скільки лише самогубств було скоєно через вплив Інтернету у нашій державі?! Ніби невинні челенжі з таблетками, з різними трюками вбили не одного підлітка. Згадаймо хоча б смерть 14-річної закарпатки та спробу самогубства її подруги… На щастя, другу дитину врятували і наразі вона жива, утім говорити про причини такої апатії до життя досі не хоче  Повний текст – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост