Гороскоп на тиждень. 11 – 17 жовтня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Для Овнів починається тиждень наповниться позитивними емоціями і зустрічами на роботі, а також цікавим спілкуванням і знайомствами в особистому житті. До вас потягнуться старі друзі, з якими з якихось причин був перерваний зв’язок. У понеділок не варто відвідувати людні заходи, перейти в режим онлайн.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці наступної семиденки отримають відчутну допомогу в своїх справах від родичів і близьких людей, причому за першим натяком. Не відмовляйтеся від простягнутої руки – це від чистого серця. Четвер – день для вирішення складних питань, а ще вам може поталанити в лотереї або азартній грі.

БЛИЗНЮКИ

Більшу частину тижня, що насувається, Близнюки проведуть в пошуках любові і щастя . А комусь доведеться налагоджувати нинішні відносини, які дали тріщину. Не варто розбиратися, хто винен – це тупиковий шлях. У вівторок стежте за своїми словами і поведінкою, щоб не викликати здивування в оточуючих.

РАК

Наступного тижня близькі і знайомі здатні дати цінні поради Ракам – і до них варто прислухатися. У середу нічого не вирішуйте самі, довіртеся обставинам, які складаються навколо вас, – так всім буде простіше. Не варто відповідати агресією на негатив. Вихідні будуть напруженими – тримайте себе в руках.

ЛЕВ

Леви, постарайтеся уважно і об’єктивно аналізувати події, що відбуваються. У понеділок в питаннях бізнесу від вас буде потрібно прояв стриманості і дипломатії. На особистому фронті згущуються хмари, але цього можна уникнути спільними зусиллями. Присвятіть вихідні коханій людині.

ДІВА

Наступного тижня Діви під впливом зовнішніх факторів можуть впасти в стан нерозсудливості і наробити дурниць. Доведеться контролювати почуття , щоб вони не здобули перемогу над розумом. Уважно переглядайте пропозиції, що надходять, – так ви не пропустите свою вигоду.

ТЕРЕЗИ

Представників знаку Терези чекає насичений подіями тиждень. У вівторок можливе корисне знайомство . Ви легко можете керувати людьми. Ваша активність і цілеспрямованість заводить оточуючих і спонукає до дії. Вихідні також пройдуть активно і бурхливо, але відпочити ви не встигнете.

СКОРПІОН

У Скорпіонів намічається досить напружений і сумбурний тиждень. Але не хапайтесь за все відразу, розв’язуйте проблеми в міру їхньої появи на горизонті, а не фантазуйте те, чого немає. Середа – сприятливий день для професійного зростання. У п’ятницю напередодні вихідних зверніть увагу на проблеми в сім’ї.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям на майбутній семиденці зірки радять бути замкнутішими і тримати свої плани при собі – конкуренти не лояльничатимуть. У понеділок не приймайте серйозних рішень, корисно кілька разів все зважити. А ось вихідні будуть активними у всіх сферах – не пропустіть свій вдалий шанс.

КОЗЕРІГ

У Козорогів вже на початку наступного тижня можутьвиникнути непорозуміння і сварки з близькими людьми або родичами. Це відволікатиме від роботи. Постарайтеся не проявляти упертість , а спільно розібратися в питанні. У четвер вас не підведе внутрішній голос, хоча деякі рішення і здадуться дивними.

ВОДОЛІЙ

У Водоліїв намічаються нові корисні зустрічі та яскраві враження – вам ніколи буде нудьгувати протягом усіх семи днів. Під час спілкування з партнерами проявляйте більше уваги і поступливості до інших людей. У п’ятницю можливий приємний романтичний вечір. Ви самі здатні керувати своїм настроєм.

РИБИ У Риб намічається неоднозначний тиждень. З одного боку, ви відчуваєте невпевненість у власних силах, з іншого ж – здатні перевернути гори і переробити всю роботу на голому ентузіазмі. У вівторок корисно побути в самотності. А ось у вихідні відірвіться по повній – ви цього заслужили  Повний гороскоп – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост