На Тячівщині вже дві доби шукають зниклого грибника

Закарпатські рятувальники продовжують шукати 37-річного мешканця с. Калини, який пішов у лісовий масив по гриби поблизу с. Лопухів Тячівського району і заблукав.

Закарпатські оголошення
Дай оголошення в газету — дзвони: 050 222 50 50, 067 666 90 90, 0312 61 99 99

Повідомлення про зникнення людини до ДСНС Закарпаття надійшло 10 жовтня о восьмій вечора від брата заблукалого. Для пошуків було залучено фахівців гірського пошуково-рятувального відділення смт Усть-Чорна на спец автомобілі, а також місцеве населення. Через відсутність мобільного зв’язку, встановити точне місце знаходження людини не виявлялось можливим, тож рятувальники декількома пошуковими групами обстежували територію лісу. 

Сьогодні зранку до закарпатских гірських рятувальників приєднались фахівці з Прикарпаття. Загалом, до пошуків залучено 20 рятувальників з 4 гірських пошуково-рятувальних відділень: смт Усть-Чорна та смт Міжгір’я (Закарпаття), м. Івано-Франківськ та м. Яремче (Прикарпаття). Також у пошуках беруть участь кінологи з собаками й місцеве населення. Наразі вже обстежено понад 60 гектарів гірської місцевості (г. Горгани, г. Малi Горгани, г. Сивуля, перем. Ями, ур. Пекло).

На жаль, людину так і не вдалося знайти, пошуки продовжуються, – повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 ЗакарпатПост