Мешканцеві Мукачівщини обрано запобіжний захід за підозрою у зберіганні особливо великої партії метамфетаміну та канабісу

За доводами прокурора Мукачівської окружної прокуратури мешканця району взято під варту з можливістю внесення 713 700 грн застави.

Попередньо особі повідомлено про підозру у незаконному зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах та особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).Слідством встановлено, що підозрюваний зберігав у своєму помешканні медичні шприци, згортки фольги та поліетиленові пакетики з попередньо розфасованими метамфетаміном та канабісом. Загальна маса заборонених речовин, виявлених правоохоронцями під час санкціонованого обшуку у будинку чоловіка, склала близько 160 г. За цінами «чорного ринку» вартість такої партії «товару» може сягати до пів мільйона гривень.У провадженні триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Мукачівського райуправління поліції ГУНП в Закарпатській області.Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

ЗакарпатПост