У центрі міста чоловік стріляв зі зброї та викрав дівчину

На зупинці громадського транспорту 35-річний чоловік вистрілив зі зброї та змусив дівчину сісти в його машину. Після цього чоловік поїхав у Кременчук, де його й затримали поліціанти, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як повідомляє Полтавське телебачення, два постріли з невідомої зброї та викрадення дівчини поблизу зупинки громадського транспорту. У Полтаві на вулиці Симона Петлюри 34-річний чоловік влаштував стрілянину. Невідомий вийшов з автівки, почав сваритися з дівчиною, яка купувала каву у кіоску, а потім змусив сісти її у машину та відвіз її у невідомому напрямку.

“Я не бачила, чула два постріли. А потім натовп і все”, – сказала очевидиця.

“Я почула два постріли, але туди потім не дивилася просто сиділа тут і люди почали підходити”, – розповіла очевидиця.

“Як раз в цей час пік в мене було багато людей і я їх відпускала. Постріли я не чула. Зайшли люди й сказали, що там молодь стріляє”, – відповіла очевидиця.

 Молодик, який влаштував стрілянину, на іномарці виїхав у бік Кременчука разом з ним в автівці була й 25-річна дівчина.

“Було прийняте рішення про ведення на території Полтавської області спеціальної поліційної операції.Мета полягала в тому, щоб якнайшвидше встановити місце перебування особи, яка вчинила кримінальний злочин”, – повідомив речник Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв.

Упродовж години поліціянти затримали зловмисника на автозаправці у Кременчуці. Разом з ним в автомобілі перебувала дівчина. Чи знайомі вони та через що чоловік її викрав, наразі встановлюють слідчі.

Окрім викрадення дівчини порушник ще й поранив пішохода, який проходив повз зупинку громадського транспорту. Наразі йому надають медичну допомогу • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост